Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
22 godine, laži, podvala, kriminala, kradje, pljacke Zar neko nakon 22 godine svega ovog gore navedenom moze da vjeruje nekom ko dolazi iz reda SDA?
Ja sam Sulejman Tihic, navikao sam da zivim na racun ovog zaludjenog naroda. Ja ne znam nista raditi, osim sjediti u fotelji i primati platu, zato me molim vas nemojte otjerati iz nje, jer kako vam vec rekoh, ne znam nista drugo da radim.
Pitanje za gospodina Tihića? Kako si uspio u jednom danu da kupiš dva stana u elitnom dijelu Sarajeva. Jedan stan si kupio sebi i svojoj hanumi, a drugi sinu svom! Kako te nije stid, dok narod gladju, i trazi koru hljeba oko kontejnera, ti se rasipas i u jednom danu izdvajas pola miliona maraka za svoj stambeni prostor.
sta misli lagumdzija da je palestina seoce hoce lagumdzija da mu hamas glavu skinu
NAROD ZNA da niti jedan medij u BiH osim stranačkog AVAZA ne piše afirmativno o SDP-u. NAROD ZNA, da su komunisti prvo htjeli ukinuti vjeronauku i uzeti policiju pod svoje. NAROD ZNA, da je Zlatko Lagumdžija SLUČAJNI PROLAZNIK koji je SLUČAJNO u poziciji da nešto uradi sem da kritikuje ali on samo zna da kritikuje. NAROD ZNA, da su zbog Zlatka Lagumdzije i Desnice Radivojevica s kojim se prvi gotovo zazvalio majke Srebrenice izvizdale Zlatka Lagumdziju NAROD ZNA, da je SDP-a i 2 godine previse u vlasti. NAROD ZNA, da je Fahrin poslovni partner Naser Keljmendi na crnoj listi Amerike NAROD ZNA da ako si u milosti Avaza, mora da si dušu šejtanu prodao. NAROD ZNA ! SDA - najača BOSANSKA i BOŠNJAČKA stranka.
Sastanak predstavnika evroazijske Palestine i azijske Palestine. Puna podrska od 24 % azijskog rezervata u srcu hriscanske Evrope. Dogovorena je i ekonomska saradnja i investicije. Palestina ce u 24% izvesti 100.000.000 tona pijeska koji ce se ravnomjerno rasporediti po 24% tako da se stanovnici 24% ne osjecaju da su na stranoj zemlji. Palestina ce u Zenici otvoriti i najmoderniji pogon za proizvodnju kamila vrijedan 2 milijarde $. tako bi posao dobilo preko 2000 radnika
BiH je najbliđi politički rzultat Zlatkovog vladanja, možda nešto nauči od Abaza, ali u njegovoj glavi je LOVA.
sta zna lagumdzija sta je palestina isto sto i tadic sta su nesvrstani
Free Palestina and Bosnia !
NAROD ZNA, da su 22 godine zavlacili ruke u dzepove obicnim gradjanima NAROD ZNA, da je Alija Izetbegovic prodao Srebrenicu NAROD ZNA, da su zbog toga majke Srebrenice izvizdale Bakira Izetbegovica NAROD ZNA, da vise ne zeli SDA u vlasti NAROD ZNA, da su kadrovi SDA na crnoj listi Amerike
Zlatko ne zna šta je Palestina, pitao je dali se to jede?
podrska i prijateljstvo od BiH je potrebo palestinskom narodu, kao sto je i nama trebalo tokom stjecanja nezavisnosti...svaka cast ministre
Niko se ne sastaje sa Abbasom i onim zidovcicem samo nasi politicari...pitam se zasto..i sta kako jedna BiH moze imalo uticati na situaciju u Palestini.Petljamo se previse gdje nam nije mjesto.
bravo lagumdija tako i treba... podrska Palestini od BiH