Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakako vjerujem u to da ce izabrati nekoga kome je mjesto tu i ko ce uciniti sve da ovo krene nabolje :)
becirovic je pravi drzavnik i zasluzuje i bolju funkciju od te, u svakom slucaju nadam se da ce nastaviti sa dosadasnjom politikom
hej moj zlatko....
Hoce li iko od nas biti ziv da doceka da ovi mafijasi pocnu nesto konkretno da rade za narode BH, i da prestanu samo da medjusobno rasporedjuju funkcije i fotelje?
sipu ga ti papku ko tvoj zlaja dodiku.sdp je bosnjacka koliko i snsd.
Halo ba papak....SDP je 99% vasa Bosnjacka partija i pobijedila je tvoju SDA na izborima i ima da cutis ko riba do narednih izbora. Jesi li skonto?
dogovori se prave i bez najvećeg konstitutivnog naroda, bošnjaka. Valjda je svima poznato da je sdp komunističko-srpska partija sa po kojim privatnim hrvatom, te da sbb predstavlja južnu pokrajinu Srbije (100 % Miloševićevska). A narod će sigurno kazniti, kao i uvijek do sada te sve prosrpsko hrvatske izdajnike bošnjaka i države BiH. zato ne likujte neprijatelji bosne izbori nisu tako daleko presjesce vam prasetina sa dodikom!
eto sad SDA nema na vlasti pa da vidim ko ce sad biti kriv
Zlaja lose je ako budete forsirali Becirovica. On je pogresan covjek i strasan nacionalista. Neprihvatljivo.
Neki novi Denis ce da se dokazuje.. Bravo :)
zasto da ne dobije podrsku ???? zasto je smijenjen ???? zbog nekih bolesnih hirova SDA kojima je u glavi samo kako fotelje uhvatiti objerucke...
je GOVNO
samo ti dogovori funkcije prije svega ostalog izdajnice!!narod nek krepaje od gladi vama je prioritet da fotelje podijelite i da budete dodikove sluge!brzo ce izbori bicete kaznjeni necete znati sta vas je snaslo!
naravno da ce dobiti, da nije bilo SDA njegova smjena se ne bi ni desila, al to je poznata njihova politika blokada i zastoja