Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba znati raditi svoj posao,treba znati privuci investitore,ministar Lagumdzija to jako dobro radi,te na taj nacin pokusava da ovoj unistenoj zemlji i gradjanima vrati normalan zivot koji vec 18 godina nemamo.
Tacno tako,mislim da je Lagumdzija jedan od politicara koji doista misli na gradjane i zeli da u ovoj zemlji vidi napredak.
da zivis od njegovih investitora davno bi gledo travu odozdo :)
Sigurno nece odrzati predavanje na temu "kako opustositi i rasturiti drzavu za 17 godina, a pri tome imati podrsku kokuznog naroda te drzave"
Ti si bio u svih tih 11 stanova ili pricas jer si tako cuo na kafi negdje? Ispade sad da je Zlatko najbolji lopov na planeti, cudi me onda kako samo 50 miliona, dje mu je milijarda. De sine malo se uozbilji i pocni misliti svojim mozgom, nemoj da ti utuve svasta jos u tu finu glavu...
Izvini tata, vjerovatno zato i trujes narod po portalima sto si odrastao covjek. Sta si ti konkretno uradio za ovu zemlju de nam reci molim te? Nemoj samo reci da si bio u ratu na liniji, to ti vode ne pije svi su bili u ratu i koji nisu htjeli...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve mu ga najbolje Željezni Komšija!
Ministar će vjerovatno naljutiti Pahora, pa štedišama LJB opet ništa.
Ma dogovorio prcačinu u Sloveniji sa nekom trebom, pa hajd ko fol da malo svrati i do kolega...da može opravdat debeli putni nalog... Volio bi da griješim al....
lagundzija je sef jedne jake stranke u federaciji i danas se kao takav trebao sastati sa sorensenem ali je nacuo da ce ovaj da im trlja usi pa je kao mali mis pobjegao....fol ima neki sastanak u sloveniji....sta on ima sastanciti u sloveniji???...jednostavno nikakvog razloga da ode i samo da trosi pare nije imao....ali to mu nije prvi put :)...tako je pripremio opsadu parlamenta a on fol otiso na sastanak u litvaniju iako je dogovor bio da prisustvuje sjednici :))))....dakle skroz smjesan i provaljen tip
Ministre Lagumdzija sve pohvale za vas rad,lijepo je znati da postoje politicari koji ovoj zemlji zele napredak i ovom narodu da imaju bolji zivot ,dok nas drugi guraju na dno vi nam pomazete.Hvala.
Ne gurju oni nas na dno mi smo na dnu vec uveliko,ali opet me radjuje cinjenica da ima ljudi i koji rade za ovu zemlju, da nisu svi za njeno unistenje.
Gdje su rezultati svih njegovih lutanja po svijetu o trošku građana. Zna on itekako da državni interes pretvori u lični! Hoće li nas i tamo obrukati svojom arogancijom!
Lagumdzija je ministar vanjskih poslova njegov posao i jeste da saradnjom sa drugim zemljama izvuce nesto dobro za BiH, sto on i radi.
Lagumdzija je jako aktivan u svojim poslovnim idejama,te pokusava na razne nacine da ovoj zemlji pomogne,kao i njenim gradjanima.
Nemoj više da mi pomaže, nikad. Autogolđija nije nikom potreban. Pozdrav mu od Željeznog Komšije.
besposlen pop i jariće krsti - narodna poslovica
Da, održat će predavanje na Fakultetu društvenih nauka pod temom, "kako sebi zabiti politički autogol", te "kako odbaciti principe socijaldemokratije zarad stranačkih interesa"..