Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Lagumdžiji, nek priča ko šta hoće, ali čovjek radi svoj posao odlično.
Tako treba, samo pozitvna rješenja..
I ja mislim da bi trebalo bit vise stranih ulaganja, na primjer da Hrvatska ili samo Hercegovina ulozi neku marku u 23,57 % koje kontrolise vlast u Sarajevu. Ima tamo dosta nekvalificirane radne snage, koliko samo njih dodje u Međugorje da radi po cijeli dan samo za koru hljeba i pokoju KM.
Kako ću ja sada prati lovu kad mi ode SDA, ko će dijeliti dobit susamnom ako ode SDA;) Voli vas Torabi
U Evropi cijene radi, zalaganje, zele svoje zastiti od raznih maliverzacija, zele se zakonski osigurati i zato podrzavam ovaj sporazum, treba bolji pravosudni sistem u drzavi, manje korupcije itd. Konacno ozbiljne teme o kojima Evropa zeli da razgovara, mora ovo izaci na dobro jednostavno udaren je dobar temelj ka napretku Drzave opcenito!!! Nije bitna boja, bitna su dijela kako bih drzava isla korak naprijed!!!!
koja diplomatska samarcina
ja veoma dobro znam sta je ko lajo i radio svih ovih godina a narocito u posljednjih 7 dana zato tisina necu vise da cujem nijedne
sabur malo vehabije i druge nvo ohanite
i poslije ovoga ne bude razumjela o cemu se radibojim se da slijedi njihova trajna eliminacija iz politickog zivota
dosta
Kazu u sda,, sve u cilju anonimnost, ne moze Tihi da dode do izrazaja, steta stvarno!!
što i sulju niste zvali
Ekonomija je prioritet BiH,, zato zna Zlatko sta i kako treba,, lahko je potrositi daj te ljudi da sta zaradimo u par dana dosta dogovora i sporazuma za jacanje ekonomije i finansijske stabilnosti BiH,, zato samo naprijed a vi zovite Torabija mozda je on izlaz!!!!!!
Reketaš br. 1 na području Europe, islamofašist Zlajoglu, priča o borbi protiv kriminala. Grohotom se smijem.
reforme koje provode vlade SDP-a najbolji su recept za privlačenje investitora.