Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatko je najkompletniji političar u BiH. Profesor, doktor, član svjetske akademije nauka i umjetnosti, predsjednik naše najjače partije, član predsjedništva Partije Evropskih Socijalista, član Madridskog kluba, bivši potpredsjednik i predsjednik Vlade RBiH, bivši predsjednik Vijeća ministara BiH, aktuelni ministar vanjskih poslova BiH (najbolji kojeg smo ikad imali). Pri tome je i sin antifašiste, partizana, bivšeg (predratnog) gradonačelnika Sarajeva Salke Lagumdžije.
Pročitao na klixu da je Komšić jutros čestitao, pa brže-bolje da i on to obavi...
@Bombona Stavio sam tvojoj mamici papak seljacki. Crveni kmeru dosta vas je vise bilo.PODRUMASI!
Ovakva treba da bude Bih, da se svi postujemo i uvazavamo! Sretan Pesah svim mojim sugrađanima!
@BOSNJO Znas sta je on? On ti je onaj " nina mama svoga pehlivana pola vl.aha pola muslimana" @summer Nije problem sto je cestitao i neka je lijepo od njeg ali nebi se on ni sjetio toga da nije vidio u medijima kako je Zeljko Komsic cestitao pa da on nebi bio crna ovca i on fol cestita. a ti sa nadimak Lagumdzija te zute prake uzmi i sestri svojoj stavi na na.pi.cnjak
svaka čast zlatko!
Sta je problem sto je covjek cestitao praznik? Ovi SDA-ovci pravi nacionalisti
A za Bosnjake imam zute trake. Njih 10 sad vrijedi JEDNOG HRVATA
Mozemo i tebi cestitat i pesah i uskrs,jer sve si vise nego Bosnjak..
Drago mi je da se svi postujemo i uvazavamo, i nadam se da nece biti mrznje prema drugim ljudima, jer to je bosna!
Bravo ministre... sjecam se Alkalaja da je malo malo pa zaboravi neki praznik cestitati..
Bas me zanima kako je cestitao njima praznik da nije kao sto je Bosnjacima "Bajram Bacola " jos kad kaze tako sam ja cestito svojoj neni pa zar ta ista nena ti nije nikad skrenula paznju da ti kaze kako se ispravno govori. Tebe kad vidim citav mi je dan naopak
Drago mi je da se u ovo vrijeme kada svi sve mrze i kada se ljubav prema svom narodu mjeri time koliko se drugi mrze, cestitaju i uvazavaju tudji praznici. sretan praznik svima koji slave!
svaka cast
Eh, kada se dešavalo da KOMŠIJE budu LJUDI!