Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ove skupove, desetka, reci cu ti aferim Lagumdzija, sad se pozabavi ovom skandaloznom odlukom Ustavnog Suda o kadastru genocidne tvorevine !
Pa naravno da ce Ustavnu Sud Re-publike Bosne i Hercegovine DATi OVAKVU ODLUKU KAD JE PREDSJEDNICA Ustavnog Suda GENOCIDASICA SRPKINJA ! Jos Bosanci NISU SVJESNI ZAMKE I POSLJEDICA OVOJ SKANDALOZNOJ ODLUCI USTAVNOG SUDA RBIH-e o KADASTRU GENOCIDNE TVOREVINE !! Ovo je CISTA PLJACKA TERITORIJE DRZAVE, NJENIH PRIRODNIH RESURSA, INSTITUCIJA I NARAVNO PRISVAJANJE DRZAVE IMOVINE RBIH-e ko i PRIVATNE, sto ce genocidasi srbi sebi prepisati POSLIJE UBI-JANJA I PROTJERIVANJA BOSNJAKA A I HRVATA IZ GENOCIDNE TVOREVINE ! Vidis lagumdzija KOGA SI POSTAVIO NA CELU USTAVNOG SUDA RBIH-e ?! TI ZABI N-OZ U LEDJA DRZAVI I BOSNJACIMA ! SLIJEPCU ! POD HITNO TREBA TUZITI OVU ODLUKU, DRZAVA RBIH-a JE U PITANJU ! PATRIOTI NA VAMA JE ! U S T A J BOSNO I NE DAJ SVOJE !
Mora se priznati da je Zlatko nas najcjenjeniji politicar u svijetu
Najbolji ministar vanjskih poslova ;)
ides ti Lagumdzija uskoro u istoriju , proputuj jos malo o drzavnom trosku
za razliku od bivseg ministra lagumdzija je mnogo konkretniji i ne obilazi raznorazne egzoticne destinacije poput alkalaja koji je vise boravio u avionu nego na zemlji
na lagumdzijinim primjeru bi trebao uciti i bakir izetbegovic, koji se izgleda sastaje samo sa arapskim zvanicnicima