Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tu stranku treba ukinut dakako
sreca blagovremeno je cik odradio svoj posao
Hahaha kaznili ga sa 300 KM za ovo... umjesto da trune 5 godina u zatvoru...
zašto se ne uvede elektronsko glasanje da svako s važećom ličnom može glasati tako da glasanje može proći samo jednom kroz sistem. nema ogromne administracije i lažiranja glasova. ovaj način glasanja nije puno odmakao od onog kako su stari grci prije tri hiljade godina glasali s bijelim i crnim kamenčićima.
gdje ce njihova djeca, zene i ljubavnice radtit ako se smanji administracija u CIK-u
Oni su osvojili više glasova nego što je bilo glasača
labudani
ne kontam, on objavio dokument o kradji glasova i onda optuzen da je on to uradio? XD ili glup ili se farsa nastavlja dalje ko ce kome smjestiti xd
Kaznjen sa 300 KM? Pa lijepo se porucili sad kako se te malverzacije sasvim isplate.
Kaznio onog ko je izvršio izbornu krađu sa 200 KM ! Pa zaradio je bar 2000. Osim toga to je krivično djelo krajnje ej vrijeme da neko bude uhašen radi izborne krađe koja je postala sasvim normalna pa imamo vrhunske kriminalce na včlasti koji sebi SAD LAŽIRAJu a nekad su lažirali za druge. SVAKA DRŽAVA IMA MAFIJU samo naše mafije imaju državu !