Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ulicama naseg grada opet osmjeh na licima napacenih gladnih i izgubljenih. Vatra je stigla...Drzava za covjeka pokazuje svoje lice, moc, odlucnost Tutankamona Zlaje i njegove raje da nas izvedu na put bez povratka...samo jos malo strpljenja
Satra se trazeci gumu sto gori. Jedva sam je nasao. Hvala!
pa očito da nije vječna... po ko zna koji put vec, promjenite joj ime u tzv vječna v ... ili privremena il ... a najbolje da taj novac sto placate plin za tzv v v upotrijebite na nesto bolje... npr narodnu kuhinju?
OPET SE CHUCK NORRIS ZAJEBAVA SA PAPCIMA U GRADU.
Al vazno je da je VJECNA vatra , a to sto se gasila vec nekoliko puta , to nema veze .
Nije danas ugasen, nego jucer. Ja prolazio kod vjecne vatre sinoc oko 15 min do 24h i nije gorila vatra...
plamen gori na vjecnoj vatri i gorice zauvijek, bas kao sto se ni oslobodjenje sarajeva 06. aprila 1945. nikad nece zaboraviti... novokomponovani, crknite od muke!!!
ŽELJKO PUHNUO U PLAMEN, DA SE OSVETI SDP-u
e neka su to skokom rijesili a ostale stvari ko j*be
to je simbol nestanka sdp/a
Blago nama šta nam je danas problem. I dalje uporno pišete o Zlaji, Tihom i Fahretu....treba nas sve strpati u jednu komediju kakve je pisao Nušić.
@cekaj malo \"jeli\" se pise odvojeno = \"je li\"
Jeli ima plina ili nema ,koga vi zaj**********e,gori li vatra ....
Riješite se komunističkog skama ili nastavite živjeti kao barbari. http://en.wikipedia.org/wiki/Council_of_Europe_resolution_1481
halaljeno ti je, brate kjafire