Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas su zenicani disali punim plucima jer je koncentracija radioAktivnih cestica iz mitala bila najmanja u zadnjih 10 godina a iznosila je samo sto osamdeset tona po metru kubnom.
kako trujete i nemate filtere, red bi bio da platite kaznu za to. posto je niste platili, onda cemo vam odbiti od ovog gubitka za plin. u narednom periodu postavite filtere i svaka steta koja vam se desi bice nadoknadjena. u protivnom, ovo smatrajte kao naplatu kazne i buducih kazni.
Uzrokovalo toliku stetu!? Pa gdje je onda zarada za radnike i drzavu???
avioni, kamioni ...
Kako mogu prekinuti gasovod? Valda su prvo vidjeli gdje mogu kopati i na sta treba da paze. Ko ce platiti taj ekstra racun? Hoce li neko odgovarati za haljkavost?
stavte nam na racun
Odes sad i kazes bageristi koji ima 500 KM platu" jarane duzan si milion " 😁
Pa neka fino tu štetu naplate od izvođača
Nema veze. Platit ćemo mi. Samo nam veće račune pošaljite. Hvala SDA!
Sta milion KM, kod mene uzrokovao stetu vecu od dva miliona KM....