Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poštovana redakcijo KLIXa Molim vas googlajte ime "Helric Fredou" i napišite nešto o ovome a dozvolite komentarisanje!
Posto se ne smije komentirati ono u Francuskoj. Ubili su samo dvojicu brace. Sta je sa trecim, gdje je on? Onaj sto se sam predao, isplao je da nije kriv. Ili je ovo isto ko i sto do 3 licne karte postadejedna
Poštovani korisnici, uplate za novo brojilo se vrše na šalteru EP br:.. Vi s prizemlja i prvog sprata, kao prvoosumnjičeni ćete platiti duplo.. Čuj Huse dolje, tužite ih :)
Bill bi lijepo da se objavi o kojoj se zgradi radi, jer ima stanovnika Otoke koji su negdje van grada, a prate vijesti na web-u.
Žrtava fašizma,2
Svi iz pozorisne raje zive u okolini pozorista papane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li netko da mi objasni razliku između IDILa i Al-Qaede? Znam da su dečki zločesti, i jedni i drugi, to je sve.
Hvala Vidoje. Usput, imaš li Skype, da masturbiramo zajedno?♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡