Martin Tais za Klix.ba
0
Kvalitet zraka u Sarajevu je dobar
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u odnosu na kvalitet zraka u zenici je extra
Dobar do jaja!
Stotine pozara i hiljade septickih jama ne moze prikriti baHlijski s.mrad.U tramvaju odmah po s.mradu osjetis ko je baHlija,vrata od stana kada se otvore po s.mradu osjetis da je to baHlijski stan.Iako u njima tece cista h.riscanska krv
KAO I SIGURNOSNA SITUACIJA
@Nadimak www.air-monitoring.ba ;) ne mogu vjerovati da su barem jednu stranicu napravili i obavjestavaju narod..za pohvaliti barem to!
Odgovor Peri da tukne tukne, a domaći mislim na sarajlije mirišu taman toliko da začepim nos kad pored njih prolazim....kaže iz SA a pitam odakle je kad ono rubni i ruralni dijelovi SA...............
GLASAM ZA SDA - LIKE. NE GLASAM ZA SDA - DISLIKE.
sve dok svakodnevno nemamo parametre o kvalitetu zraka isto kao i kvalitetu vode mjesta za sumnju ima.
koga briga kakav je zrak u sarajevu dok hercegovina gori ...
A sta je ovo???? Pala magla na pola Sarajeva - Dino Merlin
Prosto sumnjam u nekog nepoznatog Martina, gledajuci ono trkaliste sa tri trake sa svake strane i kako se lose drzi saobracajnih pravila stid me je reci da sam rodjen u Sarajevu. A i one \"sarajke\" su postale srednja zalost, ili su postale bule ili imaju modni stil jeden prosjecne istocnoevropske prostituke.
KAD SE SKONTA KO JE SVE I ODAKLE DOSELIO U NJEGA I NE TUKNE TOLIKO KOLIKO BI MOGAO !!!
čuj martin tais?! ime mu je sumnjivo a kamoli njegovi izvještaji? ZAŠTO SE LJUDE ZAVARAVA GLUPOSTIMA Mr. TAISA A KRIJE MRAČNA ISTINA O NASTALOJ ŠTETI. GDJE JE PRIČA O ODGOVORNOSTI VLADE, MOGLISTE UMJESTO OVOG Mr. TAIS PAMFLETA NAČEPITI GOSPODINA NIKŠIĆA ZAŠTO UMJESTO DA GASI POŽARE I SPRIJEČI ŠTETU OD 10 MILIJARDI EURA, MANDAT TROŠI NA MASOVNO ZAPOŠLJAVANJE FAMILIJE U JAVNA PREDUZEĆA.
normala nismo mo zenicani
Pogledajte zvanicnika o cemu oni brinu ,ha ha...,ovo mi je jako smijesno a niko ne pita imali narod sta jesti ,imali posao da zarade o zraku oni mise y..o politiki y..o vladu.
Aha sta ima, drzao sam bijeli peskir na balkonu cijeli dan i primjetio sam crne mikro cestice na njemu. Vjerovatno od saobracaja....
dodji u novembru decembru januaru februaru martu aprilu (nekad i maju) pa mi nesto reci