Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jel se o ovome prica na televiziji i radiju Federacije?Zasto Politicari ne reaguju,sto se ne cuje glas Silajdzica,Komsica?Znaci dolazi do rascijepljanja nase drzave i niko javno o tome?
Mrki majmune klosarski operi guzicu, neimas ni marke koji si klosar....Lazovic je gospodin i ima vise skole nego ti godina krezo!!!!
A koga predstavlja Lazovic? Jel on siguran da ima podrsku i svoje uze familije, a kamoli sta vise?! Koliko PROMILA GLASACA stoji iz doticnog Lazovcine?!
Naravno da je tako ali sta vrijedi Lazovicu kada se glas kretena cuje dalje od tvoga!!!
PODRZAVAM !