Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mos misliti, kao oni NE ZELE da zive sa NAMA hahah Pa upravo je suprotno, mi NE zelimo sa VAMA da zivimo, tvorovi jedni smrdljivi. Zato cemo da djubar izbacimo iz NASE BiH sto je prije moguce i u pravom casu. Ne trebamo vas, jel ti to shvatas, ne zelimo vas, i jednostavno takav abortus kao sto su Srbi se moraju odstraniti iz o ve zemlje jednom za sva vremena. A sad idi placi Rusiji ;)
ama srbine nečemo ni mi sa vama,je li ti to jasno,samo ne damo bh zemlju,tornjajte se odavde i nikon neće biti žao,ti bogami ko da vas mi molimo da sa vama živimo,a rusi će vam pomoći isto ko srbiji kad su pomogli za nato bombardovanje
I ko sad da plati troskove njegovog puta u Rusiju. Oni jadnici bez posla,socijale,penzije. Oduzeto im je sve samo za to da bi se tipovi poput Kuzmanovica,Dodika itd, baskarili po Serbiji, Rusiji.A na racun obicne raje koja bi umjesto ovih idiota zeljela nesto drugo. Zivot bez prosjacenja, rovarenja po kontejnerima.Zivot dostojan covjeka. Nazalost toga nema i nece biti dok su Kuzmanovic i Dodik ideolozi i rasturaci Republike Bosne i Hercegovine. Ne razumijem cega je Kuzmanovic Predsjednik i ko ga je postavio na tu funkciju ali ono sto znam jeste da taj tip grabi pare svih stanovnika Republike Bosne i Hercegovine bas kao i M.Dodik i njegova klika. Nazalost to je to. To je jedna kriminalna organizacija koja samo pere pare preko Serbije i Rusije. Od njihovih transakcija niko ama bas niko drugi nece imati koristi sem njih samih.Cak ni ti Serbi i BiH. U koje se oni zaklinju i navodno sve zbog njih rade. Kakva glupost. Ono sto je bitno SIPA mora nastaviti svoj posao. Do kraja.
Srbine, kad je moj pradedo primiio Islam onda je otisao tvojoj pranani pa je nesmetano zego kako je htio dok je tvoj pradedo radio na njegovoj njivi i njihao u kolijevci dijete koje nije njegovo i jos za to placao. Zato kontam tvoju frustraciju i zao mi te a dobices svoju drzavu samo ako odavde odselis sto je dodatni razlog za tvoju frustraciju. A sto se tice Dodika taj je jarane puno gori za vas nego za nas, ali sta cu vam ja kad ste sj...ebani pa ga birate...
DERPE
Meni je Suljo za ovog Travolta kaki je nakav slipav... Jeee
@Tvrtko de ne valjaj gluposti Mi samo zelimo da sa vama poturicama nemamo nista. A vjeruj da smo dovoljno snazni da se za to izborimo. Znaci kad tad ce doci dan koji cemo slaviti kao rodjendan svoj i svoje zemlje kada cemo proglasiti nezavisnost. Upamtite sa vama NECEMO mogu se ovi iz MZ nasaditi na glavu, mi sa vama necemo. Posle g. Dodika dolazi drugi jos bolji zna nas a jos gori za vas.
Jos kad vidim koga Rusi danas pomazu na isti nacin: Ahemdinedjada, hamas, hezbolah, tek da bi napakostili Amerima – stvarno nezavidim Bh Srbima na takvoj podrsci…zalosno je na sta su sveli jedan narod…ali tako je to pod rezimim agdje ne postoji opozicija, slobodno novinarstvo, nezvaisna inteligencija, gdje se cijelo drusvo svelo na “drustvo jednog lica”…RS sretno ti u drustvu ostalih ruskih pijuna, Hamasa, hezbolaha, Ahemdinedjada….itd.
pa rusija je ucestvavala u genocidu i agresiji nad bosnom i hercegovinom,ne zaboravljamo zato na oprez,da vidimo sta ce sad uradit srbija i rusija,cekamo...neces dobit jadnice ni jedan milimetar bosne i hercegovine,kud si krenuo,ti mislis da vec imad drzavu veliku srbiju?
Zar Dodik nije rekao da je R.S samo ojacana nakon zadnje upotrebe tzv. Bonskih ovlastenja od strane Incka? Sto sada ovaj hodajuci mrtvac trazi pomoc majcice Rusije? Heheheheheheheheehehehheeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhheheheheheheeeeeehhehhehehehehehheheheheheh
kakvo iznenadjenje - BH Srbi putuju po vlastito misljenje...i onda ce im opet neko drugi biti kriv kad ih spoznor istrosi I zrtvuje….ali tako je to kad nemas vlastiti identitet I samosvjest o tome sta je najbolje za tebe I valstiti narod, vec svjesno predajes vlastiti suverenitet Beogradu I Moskvi ili kome vec…Hrvatski Srbi najbolje znaju kako je to kad ti Beograd pomaze, a o Ruskoj pomoci raspitajte se kod Poljaka, Litvanaca, Esonaca, Ukrajinaca, …. Bh Srbi jos neznaju sta to zele, jedino znaju da odradjuju sto im Beograd i Moskva naredi a to je trenutno rusenje BiH…a ni BG ni Moskva nerade to zarad boljitka BH Srba vec iz vlastitih interesa. Srbija bi da se kompenzira za Kosovo a Moskva da zagorca zivot EU I Americi na Balkanu…boli ikoga briga I za Bh Srbe I Bosnjake I Hrvate…ali sta ces kad cijeli jedan narod nema valstito misljenje vec po njega ide u Moskvu.
eboo majku vidi ti srbica malenih sto su se uzvrtili :)) genocidasi sta vam je, samo kite da vam je?! :P
Smješan lik iz prošlog stoljeća.