Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao prvo novog rata nece biti. Znaci muslimanima otpada opcija \"oruzjem\". Kao drugo, Srbi i Hrvati treba da igraju na kartu \"vrijeme\", jer muslimanski politicari su toliko ograniceni, korumpirani i misle o sebi da i ne vide sta se desava (da se razumijemo, korumpirani su politicari u cijeloj BiH, ali muslimanskim ova pohlepa \"zatvara\" oci na politicka zbivanja). Samo polako, izvescemo mi RS iz tzv. BiH kad-tad. Nerealno je da ce se prikljuciti Srbiji a to i ne treba, puna nezavisnost takodje ne bi bila racionalna ekonomski. Ali, imati punu kontrolu nad svim resursima, imati punu i neogranicenu vezu sa Srbijom, pokazati se stabilnom (kao kontrast haoticnoj, razjedinjenoj i do guse zaduzenoj federaciji) i na taj nacin privuci sto vise stranog kapitala - to bi bilo realno rjesenje. Prema tome, ono sto predlaze Dodik je sasvim u redu. I jeste realno.
HRVATI ZBOG TUZBE ZA GENOCID PRIZNAJU DA JE BILA DOGOVORNA AKCIJA PREMIJESTANJA STANOVNISTVA,KAO GRUBISNO POLJE,I KAO PRESELJAVANJE IZ POSAVINE. I BUDALA BI SHVATILA ZASTO SU JE NAPRAVILI HR I SR. MANI TE SE BUDALESTINE HR I SR IGRAJU ZAJEDNO KAD JE U PITANJU PODIJELA BOSNE. MALO POMALO CE NAS IZVOZATI ,ZAR NEVIDITE KAKVE POLITICARE IMAMO.
turcima malo bilo Srebrenuica, pa hoce jos. tako su dobili po picci u zadnjem ratu a malo im. Glupa narod ovi lojavci. Nema problema, sa zadovoljstvom cemo vas poklati opet, samo se javite
Ooooooo Tuuurciiiii Kad ćemo se opet pobiti ? Sad je vaš red da započnete.
Zasto se u platformi Repoblike Srpske Bosne i Hercegovine govori o Federaciji Bosne i Hercegovine. Jel to ona najavljuju da i Federacija moze donjieti platformu u kojoj moze govoriti o RS-u? Moglo bi se to istrazit. Mozda znaci da smo mi ipak povezani vise nego sto moslimo ili vise nego sto politicari zele priznati.
Poturi vidim da vas vaša mašta nikako ne napušta, ovakve gluposti mogu napisati samo retardirani pripadnici jednog naroda
Samo me jedno muci i ptice na grani znaju da bi u novome ratu bilo lako praziti srbe u jednom blic kriku bi im mogli uzeti na krajiskoj strani bosanski novi i prijedor te ponovo uzeti mrkonjic i sipovo zatim uzeti doboj i ozren staviti pod kontrolu brcko izbiti kod zvornika na drinu i kod sarajeva uzeti istocno sarajevo sa svim planinama jahorina i druge i pale i eto to je sve nista drugo i nebi trebalo dirati to je sva matematika nakon toga potpisati ponovo primirje i onda ce oni biti ko makovo zrno dati im 37-39 posto Bosne i napraviti federalnu Bosnu sa dvije ili tri jedinice pod uslovom da se niko nemoze odvojiti jel po mome svaki narod zasluzuje svoj dio ali onako ravnopravno ovako dok god oni kontrolisu 49 posto bosne i nisu nigdje preseceni pravice sranja.Bivsi pripadnik petog korpusa armije bih-delfin
Ma ne zasluzujete vi ni to jada od federacije a kamoli drzavu.
Tihic je pseto cetncko i on ce pristati i na ovo sjeme mu se zatrlo.
Unistise nas ovi iz RS-a :( Sta rade oni idioti od nasih politicara...
Doće vrijeme za novo neko nevrijeme koje vas čeka, jer vi samo silu razumijete.Zahvalite Klintonu za 95,sad bi bilo kao u Hr bivša tvorevina rs.
Roko; PO bozioj izreci ,tri put bog pomaze\"tako i ti imas jos dvije sanse da popusis koje nesmijes ni slucajno da ispustis,posto si sada siguran da ti tvoji protivnici nemaju iza sebe JNA na koju bih takvi kao sto si ti trebali da je napadnu ,jer sada je ona uz vas i na vasoj strani,i sigurno POBJEDJUJETE nema sta da se vrsi bilo kakva polemika oko toga,samo pozuri/sto pre -tim bolje,
@ Gazija Puno maštaš nemaš ti petlje za te stvari.
@ Gazija Puno maštaš nemaš ti petlje za te stvari.
DINOSARUSU VIDIS NASA PLATFORMA USTAVNIH PROMJENA JE BOSANSKA OLUJA SA POVREMENIM ORKANIMA I VJETROM PREMA SEPTICKOJ SMRDIJI.NASE PROCJENE I PLANOVI DA VAS POMETU I OTPUSU U PRAVCU ISTOKA PREMA KARPATIMA A AKO SE USPIJETE ZAUSTAVITI U SMRDIJI BICE NAM JAKO ZAO. DOBAR DIO CE OTPLOVITI SAVOM I DRINOM A PRIKUPNA STANICA CE BITI ADA CIGANLIJE U BEGISU. ONI KOJI USPIJU POBJECI BEZ OPANAKA KOJE CE IZGUBIT U BOSANSKOM BLATU BITI CE SRETNI DA CE MOCI SRBOVATI I CETOVATI U ONOM STO OSTANE OD SMRDIJE. ETO TO JE NAS ODGOVOR GENOCIDASIMA I OVOM SEPTICKOM SUBARASU PA MOZDA SE NADJE NEKI KOMPROMIS.