Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paralelno sa dovlacenjem investicija treba pojasniti kolika mrznja i koliko lazi dolazi iz Srije. Treba izbaciti sve i jednu srbijansku firmu iz arapskih zemlaja i preuzimati njihove poslove.
\"Poslije cvaraka u sosu od svinjske dzigerice nas ministar za posumljavanje i irigaciju obradivog zemljista, jaran Pipo Dodir, odveo je seika kod svoje zene na tradicionalno pipovanje zene u njega.\"
To njima kuvait donosi pomoc za nabavku farbe da ofarbaju TRANSFERZALU u zeleno,ali me zanima koliko im treba vremena i petro dolara do pariza dokle su naumili - nesto im se oduljilo.
@*.* upravo tvoji su u proteklom ratu porusili i obdanista i skole i porodilista itd. od rekreacioni terena pravili koncentacione logore kore da ti mosa zemka da od besje, huvla...
AFERIM organizatorima i inicijatarima ove vazne posjete nasoj drzavi!!!! Naprijed samo dovedite investore,znate li koliko arapske drzave investiraju na zapad,svi ih mole i placu,drze cak i fudbalske klubove a da ne pisem o koliko znacajnih kulturnih ustanova oni finansiraju! Fasisticka srbija dan i noc place i moli sve muslimanske drzave dal za investicije,dal za export,dal da ne priznaju Kosovo!Evo juce fasista jeremic ljubi noge i cisti cipele africkim drzavama! Ma Harise,Sven i svi ostali Bosanskohercegovacki politicari OTVARAJTE sva moguca vrate! Bujrum Kuvajtskom premijeru u nasoj BiH-i jednoj i jedinoj! BiH4EVER!
jelde pipo da srusimo obdanista, vrtice, pozorista, muzeje, bolnice, skole, sportske i rekreacione terene i ostale sejtanske utvrde pa gradimo dzamije sto vise ovaca u toru to vise novaca tutoru
Mi se prodajemo ZA ŠAKU DŽAMIJA BiH4EVER
nek si yebe mater tursku.
samo njeka dolaze treba nam jos dzamija ima da budu svaka dva metra njikad dosta sta ce nam skole sve porusiti samo dzamije sa 5 munara sta ce nam putevi sav taj novac u dzamije