Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovoj 21 poratnoj godini više se i ne sjećam koliko sam kao novinarka izbornih ciklusa ispratila. Najgori dio izbornog dana je otvaranje birališta na kojima u 7h ujutro ima više novinarskih ekipa, posmatrača nego građana . Tek pokoji penzioner/ ka i revnosni članovi/ ce partija.Izvuči izjavu s imenom, prezimenom, fotografijom mučna rabota. Jutros referendum. OŠ Braća Pavlić - zvanično, sada, Ivo Andrić. Gomila nabrijanih" patriotkinja/ patriota". Daju izjave, smješkaju se u objektive fotoaparata i kamera , predstavljaju se. Došli kažu"da odbrane RS"!? Prvo sam bila zbunjena. Ali samo na trenutak. Pa onda shvatim u hipu. To su isti oni koji su svoje radne kolege 1992. istjerivali s posla. Dugogodišnje susjede iz njihovih kuća i stanova. Prokazivali ih. Otimali im imovinu. Žive spaljivali svećenike i časne sestre...To su oni koji su 25 godina znali, a krili Tomašicu. Streljali u Srebrenici starce, ranjenike, dječake... E to oni danas brane. Za nas ostale , sada se istinski pitam, ima li smisla više ovdje ostajati? Gordana Katana
Dobro vise, dokazao si se kao Srbin, prihvatili su te, ne moras da budes veci Srbin od onog iz Beograda.
Najveći izrod i četnička fufa!
taman sam mislio djecu vodit da vide majmuna, kad ono slika na klix_u. TY..
cigan sa gorice , od uvjek je slavio dzurdzevdan
Rahmetli babo Murat ti se prevrce u grobu, ti si obican suncokret, koji se naklepo drzavnih para sa haverom ti Dodikom, pa sad jos malo sebe reklamiras.
Lahko ovako dobit referendum kad i šumske životinje pušćaju da glasaju 'nutra.
Dobro si ime odabrao Nemanja, nisi nigdje prispio, nit si srbin, nit bosanac, nit hercegovac. Postao si obični nomadski ciganin, bez vjeroispovjesti i države, nemaš ništa,
hahaha...ocajnicki potez privlacenja paznje na sebe....koji osuseni suncokret hahaha
Kusturica mi nije simpatican i ne zelim da ga branim. Ali cinjenica je da pokret Mladih Muslimana koji svoj vrhunac dostize 90-ih godina proslog vijeka cine uglavnom osbobe sklone verbalnom vrijedjanju i agresivnoj retorici. Dakle , vjerujem da je Kusturica usao u sukob sa pripadnicima tog pokreta koji je nesto poslije formalizovan u stranku SDA. Nije nam prvi put da iz svog drustva odbacimo najbolje sto imamo, ne treba zaboravit i Mesu , Andrica itd itd.
Nedirajte bolesna covjeka.Vidite i sami da je njemu hitna pomoc potrebna a pomoci mu se nemoze
Kakav odron u ljudskom obliku,u kontejner smeće.
Herion je ucino svoje ni ono sto si nekad znao radit vise ne znas , a mile ti je slag na tortu mentor za propast
Samo me interesuje sta misli Abdulah Sidran o ovom pascetu, jer kao sto znamo da ga je Sidran proslavio sa svojim scenarijima i da li je uopste imao ikakav predosjecaj na koji put je,( lojavi, prljavi , Dodikov dupeuvlakac) planirao krenuti?
e moj emko umjesto da dobiješ zlatnog lava dobio si usranog laktaskog vepra
okupaj se emire
Ha videga,alo boshnjo ruka ti otpala dabogda.Eto sta posta od covjeka,a sve zato sto je neki nas guzonja oteo njegov stan u Sarajevu.On se zbog stana odrekao svog naroda.Sramota.