Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@metro mislis koridor wc ?
ovo se zove napredak a ne koridor Vc
Ja vijesti i k.u.r.c.a, da ne povjerujes...kupili skelu...
Ma jok to je splav da mogu Aca Pejović i Aca Lukas karijeru graditi na njemu. Kraljevi splavova hahahaha
ne skontah ovo: Zečkanović je ranije rekao da bi oko 450 vlasnika zemljišta koje u Srbiji zahvata površinu od 450 hekatara imalo lakši pristu svojoj imovini poslije uspostavljanja prelaza skelom. \"Mnogima je to zemljište jedina nepokretna imovina kojom bi željeli da raspolažu\", naglasio je Zečkanović.
Odlična ideja!!! Kad sljedeći put bude organizovana traktorijada \"KO ĆE PRVI DO OBEĆANE ZEMLJE\", moći ćete sad i preko skele! Samo pazite na max. opterećenje da vam traktori ne postanu podmornice.
Hajde brate skeledzijo prevezi me preko, ja bi nocas odavde daleko ..
Jaaaooooj skela...
Federacija da finansira spajanje RS i Srbije??? Pa ja, dobra je Federacija u Rs-u kad treba para od federacije dobiti ;)