Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kukić će od Čovića i Dodika dobiti prva dva slova svog prezimena i tri posljednja slova iz prezimena Staše Košarca. I onda će ga zajedno sa reketašima, atentatorima i crnokošuljašima moći popushiti do jaja.
A kada se sestaje sa svojom mamom i tatom da se dogovori ako presjedavacujeg
Nisam skonto kad putuje u BL. :)
Ako ti covic i ljubic o svemu odlucuju kako ih nema u vlasti :D?
potrošeni soc-realistički profesorčić željan fotelje i exibicije, truhla izraubovana komunistička prodana gnjida i ublehaš. mali blento koga je zlatan-aga uprego ko kmeta, ovi sdp-ovci su stvarno šljam.
A onda slijede konsultacije s pokojnim Kukićem i Kukićkom, jer oni koji odlučuju o svemu, Čović, Dodik, Bosić i Ljubić, mogu ga Kukiću i njegovom šefu Zlajogluu samo izvaditi iz gaća da im ga popushi.
ne ofiraj se bezee...ti si samo Zlajina igracka kao i onaj iz EP znaci,,znaci,,znaci,,pokenjam se na te i na Zlaju i ostale komunjare...
Mission Impossible - newest version
koji moron