Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametan covjek to ne radi samo psihicki bolesnik,radi objektivnosti samo da napomenem da trebate osuditi i svoje bolesnike kao sto ja osudjujem ovaj cin.Naime prosle godine 01.11. su oskvnuta katolicka groblja u Zenickoj i Travnickoj opcini i nisam bas primjetio osudu sa Bosnjacke strane ili je bila premlaka.Ako hocemo biti pravedni onda moramo sve bolesnike koji diraju mrtve osuditi a ne gledati s koje su strane i tek tada ce mo ih moci iskorijeniti.
V I J E S T Iz pouzdanih izvora unutar Islamske Zajednice dobili smo obavijest da je ovo djelo Patriotske Lige Da je pocinjeno po nalogu Bakira Hadziomerovica iz razloga sto mu nedostaje 15-ak min. za sutrasnji 60 min.
Smrt fasizmu sloboda narodu.
da bude jasno da u Liska ulici NIKADA nije bio harem niti se sada nalazi harem. nadalje tu NIJE poginuo niti jedan borac ABiH, jer ona nikada i nije bila u tom dijelu grada. tu su ginuli gradjani Mostara svih nacionalnosti za vrijeme granatiranja Mostara od strane JNA s pocetka ratra i nema nikakve veze sa hrvatsko-bosnajckim sukobom !
Foča jeu dijelu BiH koji je kao”protiv” Domovine i nije patriotski “raspoložen” za državu. Pred zgradom općine imate uz zvaničnu entitetsku i zastavu države BiH za razliku od “pariotskog” dijela ove države, Kantoni Hercegbosanski i Zapadnohercegovački, koji više liče na Hrvatsku nego na Bosnu i Hercegovinu.Toliko o patriotizmu hrvatskih političara i njihovoj pokvarenosti i dvoličnosti. Šta bi sa BlažomKraljevićem, sa HOS-om, šta bi sa onim brojnim Hrvatima koji su bili domoljubi? Pardon,oni nisu “pravi” Hrvati ?
Bošnjaci za razliku od vas poštuju svoju Domovinu BiH. Kada prolaziš kroz dijelove BiH većinski naseljene Hrvatima, imaš utisak da si u susjednoj Hrvatskoj. Nigdje BiH zastave , samo šahovnice. Primjer je Zapadnohercegovačka I Hercegbosanska Županija, a ni županije susjedne nam Hrvatske nemaju više obilježja R. Hrvatske. Oni BiH Hrvati koji su patriote i nisu za tzv . “Hercegbosnu”, nisu dobrodošli i redovno su ignorisani od izdajničkoga HDZ-a !!!
Koja dvoličnost predstavnika najmalobrojnijeg BiH naroda, Hrvata. Na nivou Federacije i BiH sam “ugrožen”, a tamo gdje sam u većini gazim prava Bošnjaka, Srba i ostalih BiH državljana. Bijedno !!!
MA SAMO GAZI USTASE TEK CE TE SADA DA VIDITE DA NISTE U SARAJEVU DOBRO DOSLI !!
a šta drugo očekivati od poklonika križa, i poklonika svastike !? mašu zastavama, pozdravljajku naci pozdravima !! zar su oni sposobni za nešto drugo ? uhapsiti ove katoličke fanatične naciste i strijeljati !!!
http://www.bljesak.info/content/view/69307/158/
samo SRAMOTA.
STA RECI ZA OVO FUJ FUJ FUJ
Molim posjetitelje SA-X portala U svojim postavima suzdrzite se od vulgarnog izricaja kao i od vrijedjanja na vjerskoj ili nacionalnoj osnovi Postavi u kojima su prekrsene ove upute bit ce IZBRISANI Hvala -11
http://www.poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=26192:civilizacijska-bruka-spomenici-u-liska-parku-iarani-ratnim-oznakama-hsp-a-i-handar-divizije&catid=72:mostar&Itemid=59 vidite sta su ustase napisalen a svom portalu o ovom dogadjaju!
Zapjenili HDZ ujke, pa bi sad ovo na HSP i Handzar okrivili, pa cak i na Zlaju. Nek svijet gleda ko je zapravo ugrozen. Tako je kad pisas uz vjetar.
E moj Netertva, nit smo mi bile sluge turcima nego spas u njima vidjeli kao i danas pokusavate nas unistit pa i genocidom su se srbi koristili. Nit ste vi nama dali oruzje, nego ste nam ga otimali ulazeci kroz Hrvatsku i ercegbosnu. A i Franjevce ste pogazili pa su na vasu vjeru hrvatsku presli. Braca nasa!
pa kako vas nije stid brisat toliko komentara, treba vam dat medalju za cenzuru, samo naprid