Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TESKO NAMA DOK NAM KOMSIJE UREDJUJU DRZAVU I TO OD NJIHOVIH IZBORA DO IZBORA. A POSJECUJU SAMO "SVOJE" ZNA SE - ZBOG GLASOVA.
ih kad sad krenu Bosnje da mu salju poljupce i izjavljuju ljubav :)))))))))))))))))))
sizif55 Pazi sliku https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1388029111491327&set=pb.100008527532557.-2207520000.1418577529.&type=3&src=https%3A%2F%2Fscontent-a-fra.xx.fbcdn.net%2Fhphotos-xap1%2Fv%2Ft1.0-9%2F10488072_1388029111491327_3261006222851304409_n.jpg%3Foh%3Deb1f39f80ca26f69a73bf79df943a44c%26oe%3D54FD9827&size=619%2C670
Ma pomozi Hrvatima u Hrvatskoj mamlaze jedan, cuj doso po glasove u BiH. Da pomogne Hrvatima u BiH. Pa ako smatras da BiH treba biti cijelovita nemoj te vi pomagati Hrvatimu u BiH. Oni to zanju bez vas, konstituivni su narod i imaju sve instrumente da urede "SVOJU" ali i drzavu GRADJANA BiH po uzoru na najmodernije drzave svijeta. Ti se papak uhavti svog stada i odj...bi ba.
cuj mu price u kojoj ce tri naroda imati ravnopravan polozaj. opet nema ostalih ! a pliticari iz ta tri se trude da drugima ne daju ravnopravan polozaj ! sve je to samo magla, privrede i para nigdje. gadjajju se supljim pricama, a u ono sto je konkretno i od cega se zivi niko nece da dirne.
prvo korupcija pa privreda pa zaposljavanje pa cemo poslije lako uredit !
Konacno se pojavijo normalan covjek u BIH,PODRSKA SVAKAKO....
Cim procitam 3 kostitutivna naroda, izgubim volju da dalje citam... Dajte molim vas postujte ljude, a ne 'rase'... Bosni sada treba sto jednostavniji sistem. Toliko dugo se gusimo u smogu nacionalizma, da ni mi same ne znamo sta nam treba, a i da znamo mnogi ne smiju govoriti. Pored ovog, daleko je lakse dodavati stvari nego oduzimati nesto sto smo stavili, a drzavi je to samo trosak i nema nikakve potrebe za to. Pustite nas da se skontamo, mi najbolje znamo sta nama treba.
Samo protektorat, kakvi narodi i ravnopravnosti, ovdje dva brata nisu ravnopravna. Protektorat na 50 godina i predaja kompletne vlasti, dok jedna generacija ne stasa u ambijentu gdje je red, rad i disciplina.
KO TO KAŽE KO TO LAŽE BOSNA NIJE ŠVICARSKA - PA ODAVNO JE ŠUPLJA KO ŠVICARSKI SIR :)
Bosna je Bosnjacka.Ostali ,hoce-nece-ne moraju. ako im je Bosna mrska,osini po prasini i mrs u svoju vukojebinu,ali Bosna nikad nit je bila nit ce biti dio komsiluka
Mind your own business Mr.Kujundzić. We do not give a shit how do you organise yours " zupanije" !
Švicarska i Belgija su sastavljene iz upravnih jedinica...a nisu razstavljene...da bi bolje funkcionirale....blablablabla....
ma ja tu smo mi negdje sa svicarskom pogotovo po mentalitetu haha :)
ja bih svakoj opštini, općini dao status kantona, te bih tako imali više ministara nego stanovništva, a radničke plate bi bile više od ministarskih, te bi oni nas običnu boraniju molili hoće li ko biti ministar..... jesam glup majko moja mila, al to je sve kriva ova naša politička situacija, nije do mene.
i ostali na nivou daytona,ma neeemooooj,ako ti se sviđa idi tamo,samo težiti ka centralizaciji i 4 ekonomske regije
"Rješenje je cjelovita i suverena BiH s tri ravnopravna naroda, " tko god ovako recenicu pocne nakon 20 i kusur godina! treba ga i jajima i rajcicama i cim god stigne covjek gadjati!!!!
Ma. Kujundžiću da te ova izjava ne košta na izborima?