Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li se sad u Svecku i Dansku?
Bog ili Allah nas je opomenuo da trebamo čuvati našu šumu, naše rijeke, poštovati taj njegov dar, paziti ga i održavati.
to! <3
allah's punishment in 3..2..
NISAM RASPOLOZEN!!!
Nismo još ni svjesni obima i posledica katastrofe koja nas je zadesila. Neki bi da dalje iz svojih kabineta pametuju. Sve ovo na fotografijama izgleda "pitomo" u odnosu na stvarno stanje....
ma naravno, trebaju vise prestat pizdit s ovim apokalipticnim vijestima i zasukat rukave, pocistit smrad, prestat bacat smece po rijekama i dolinama diljem beiha i prestat glasat za iste cobane. e, moje glupe ovce.
mislim da si i ti ovca, jer ako nisi coban onda si ovca
Jbg, ima jedan grafit kojeg pročitam svako jutro, kaže : "živjet se mora!" šta god da se desi, kada čovjek padne treba ustat, sabrat se, razmislit i nastavit dalje jer život ide dalje.
A najvise se sabrat u oktobru da nebi vise jaukali i prosili.
kako se sabrat i za koga glasat? visišli ijednu ozbiljnu stranku?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)