Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve nakaradne zakone može da "dobro" potkovan doro! Pa, umjetnost nije kopanje kanala i prodavanj slika prema boji tepiha i knjiga prema boji namještaja. Za ocjene umjetničkog doprinosa/ a ne rada/ ovom društvu svakako nemože biti turistički vodić, zajedno sa ovim kovačima za lupanje zelenog u člancima o " ministru" kulture !
Slobodno reci da si izvisio za listu ili neku poziciju u DFu pa ovoliki animozitet prema istim. Pohlepnost ubija ljude, zato haj do hepija da ti objasnim neke stvari. Savkome je savjet dobro došao, pa i tebi.
Prema dostupnim informacijama, ovo pravo u 2014. godini ostvarili su Irfan Hozo, Jusuf Hadžifejzović, Alma Lazarevska, Mihajlo Atijas, Maja Bajević, Džeko Hodžić, Ibrahim Novalić, Isnam Taljić, Mirsada Baljić, Alma Hrasnica, Izet Perviz, Slobodan Anđelić, Edin Dervišević i Maja Behmen-Novalić. Na spisku se odranije nalaze Ljiljana Šaković-Mujan, Sabahudin Hadžialić, Mirsad Smajović, Zilhad Ključanin, Mugdim Avdić Henda, Fuad Backović Deen, Sanja Džeba, Danijela Madacky, Ahmed Burić, Osman Arslanagić, Hajrudin Varešanović i Emina Husedžinović. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/156303/vlada-prestala-finansirati-samaraha-cerimagica-galic-andelic-i-samic#sthash.KAoXqrRk.dpuf
Dizu prasinu oko toga ko da ih je milion. Pa ovaj ministar sam napravi telefonskog racuna neg sve ove pare sto ovi dobiju
Fudo na aparatima!
a Hanka?
Sumnjam,sin joj je clan SDA.
haj sad umjetnici da vas vidimo na djelu. Sad vas zakon tjera da morate raditi. Opravdajte epitet umjetnika i radite ono što najbolje znate, ili možda ne znate.
pa tako treba. istaknuti umjetnici bi da ne rade, ali da primaju platu. a kad se treba buniti gurati za slikanje u prvim su redovima.
ne pamtim kad sam gledao dobru predstavu. Dobro stisni ove umjetnike neka rade svoj posao i neka se mane ispijanja kafa po gradu.
brzo je donio ovaj zakon, a oni u federalnoj vladi ni na mapi sa kakvim zakonom.
Ma Arapi su vrijedni ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel' ovaj Residat Arap?
Dosta je bilo kvaziumjetnika i uzimanja para .Ovaj ministar je uradio za par mjeseci vise nego pojedine vlade za 20 godina ...nedaj im nista sto nije zasluzeno i sretnoo
konacno neko sposoban sa konkretnim potezima , ministre Rešidat imap moju punu podršku
Ko nije skontao, i dalje će uzimati, osim onih koji prijave manje od DVOSTRUKE prosječnu platu, dakle 1800 KM mjesečno. Zgodno, recimo 1.500 u džep i još ti Kanton plača.. Da, ovaj ministar je sigurno bolji od Ivice Šarića i sličnih uzimača, ali je i to što radi on nedovoljno.