Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cim zavrsite skolu odmah na poso.ali u politiku jel druga opcija u dejtonu nepostoji
Topla preporuka za srednju školu za saobraćaj i komunikacije, smijer PT-tehničar. Ali samo za one koji planiraju nastaviti sa saobraćajnim fakultetom inače neće naći posao u struci.
Svi se smiju Mašinskoj tehničkoj a ja se zaposlio čim sam je završio i koliko znam 80% ljudi koji su išli samnom u razred rade bez fakulteta :D
Ali su zato gimnazije vjerojatno pune...sve buduci akademski gradjani.
nije moja,eno jos ima mjesta...A to drugo,gimnazijalci su elita...
Upravo zbog takvog stava "mi smo bolji od njih", drzava ni ne napreduje. U odredjenim zanatskim oblastima vlada hronicni deficit vec godinama. Ali gde ce neko zanat zavrsiti, nije "elita". Zato po svaku cijenu zavrsi lakrdiju od fakulteta tipa prava ili politickih nauka samo eto da ima fakultet i da se moze smatrati samoprozvanom "elitom"- vjecno na birou
ma gimnazija zakon...
Tuga na šta su spale Sarajevske Tehničke škole.
Savjetujem omladini da ne trosi vrijeme na skolu nego da se odma ufate lokalnih kriminalaca iz obliznjeg kafica i nek ih spreme da kradu kastofone po Njemackoj.
Ako netko želi u frizersku, mogu mu našteliti.
Ercegovanac idi bolan čuvaj ovce.
Bogme Dunjice, nije sjedenje za compjuterom idealno. Bole leđa i od toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)