Svjetski dan borbe protiv dijabetesa
0
KS: Potrebna kvalitetnija zaštita za mlade dijabetičare
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravo na trakice koje su \"netacne\" imaju sva djeca do 18 godina u Federaciji BiH, dok se kvalitetne trakice preko Kantonalnog zavoda dijele dijabetičarime preko 18 godina samo u Sarajevskom Kantonu, i to 50 trakica za 50 dana, tj. jedna dnevno, što može biti dovoljno oboljelima od tipa 2, dok oboljelima od tipa 1 ne znači gotovo ništa.
to sto u sa imamo pravo na trakice nista ne znaci jer pored toga kupujemo trakice, ove sto smo dobili su netačne pokazuju i do pet jedinica vise. da citas detaljnije vidio bi da je to potvrdio i predsjednik udruzenja. ja ti ih poklanjam !!!!
Danas je administrator odlucio da bojkotuje sve podrske BIH reprezentaciji, sve podrske odjednom su dobile po 80/100 negativnih klikova stvar koja se ne dešava nikada na bilo koju temu, licno sam se uvijerio u roku od 2min 80 do 100 minusa na komentare podrske reprezentaciji!
Dok u sarajevskom kantonu dijabeticari imaju pravo na trakice od zavoda za zdravstvo u drugim kantonima nemaju, ovo je velika nepravda koju treba ispraviti.
Ma ovo je sve odlicno..samo da ne bude gore......
Je potrebna kvalitetnija zastitia...