Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mama mi je u penziji, a oca nemam. Ja sam se upisao u Drugu gimnaziju bez štele, mada su mi svi govorili da neću uspjeti. Za naše škole kažemo da treba štela zato što oni koji žele u dobre škole ciljaju previsoko, budimo realni. Takvih je previše. To su ti sinovi i kćerkice koje su roditelji precijenili, a oni njima iza leđa piju, puše i padaju iz 7 predmeta na polugodištu. Nije stvar izrazite inteligencije nego truda i rada. Neki su od početka navikli da imaju sve. :-)
Naravno da je kriminal. Nura Huskić je teški kriminalac što se tiče upisa đaka u školu. A ne plaća ni porez za te \"INSTRUKCIJE\".
Kakva glupost, nek sjedne i prevjezba zadatke i polozit ce, a ne da baca stotine maraka. Uzas!
Ovaj novi ministar, žvaljo i seljačina, koji veze nema sa obrazovanjem (pomagali su mu u inostranstvu da završi fakultet, zato što je iz Srebrenice), nameće nove pedagoške standarde, pa planira normu od 25 časova i 50 đaka u učionici, kako bi smanjio broj uposlenih.
Je li istina ovo za N. Huskić? Poznajem je odavno, uvijek mi je izgledala mafijaški?
Ne vidim gdje je to solomonsko rjesenje za koje su glasali svi... Valjda ova treca decimala?? Nidje veze... Opet prevarise...
HUSKIĆ NURA - MANUFAKTURA
Čitam i ne mogu da vjerujem da pravite reklamu ženi koja ugrožava ispunjenje sna mnogim mladim ljudima. Nura Huskić zaslužila je lomaču zbog ovih nečasnih aktivnosti. Šta ministar kaže na ovo?
Ta Nura treba da ide u zatvor. Ko ima štelu da dođe do nje i ko može da joj plati ugožava drugu djecu koja ne znaju šta će biti na prijemnom. Za mene je ona jedna nemoralna osoba. Npr. neko ko je imao slab prosjek dobije na prijemnom (nepošteno) maksimalan broj bodova - automatski pomjera na rang listi nekoga ko pošteno radi.
Da, ko god hoce da upise gimnaziju nek\' ide kod gospodje Nure Huskic, ja znam samo da zivi na Otoci, a broj vise nemam, jer sam se prije 5 godina upisivala u srednju. Mada i ne znam sad koliko je to bitno, jer ne mogu pasti na prijemnog kao prije, vec samo mogu dobiti te dodatne bodove. :) Sretno svima !
Jel to držiš Ratka Gulagumdžiju za jajcah dok pišeš?
Gdje mogu naci gdju. Nuru ovaj mi mali ne zna matematiku, a on bi u gimnaziju
Ako hoćete da vam se dijete upiše u gimnaziju, obavezno na instrukcije kod Nure Huskić. Ona instruira matematiku i sastavlja zadatke za prijemni (uposlenica PPZ KS). Na instrukcijama daje zadatke koji će biti na prijemnom. To radi godinama. Djeca koja i ne znaju matematiku dobiju 10 bodova na prijemnom, zato što ona s njima prevježba zadatke koji će biti na ispitu. Preskupo, ali se isplati!
Sta je drugačije? Sta je promijenjeno?
Je li se ucenici upisuju u NASA-ine srednje skole ili sve one sto su nasi lijepo-lopovski politicari zavrsili pa kradu gdje stignu?? Opasna je ta skola, a tek ovakvi kriteriji, pa rekao bih covjek gdje god se okrenes sve sama nauka, ups vjeronauka hocu reci.. Visoko kotiraju nase srednje skole, od diktatorsko-direktorskih tatinih pozicija do raznih stela. Ko nema tatu direktora nece nikada ni imati sanse da se upise u bolju srednju skolu! Sve doktori nauka, sa specijalizacijom u predmetu: SAMO ZA SVOJ DZEP! Narod zna 100% kako se pliva prsnim stilom po kontejnerima uz mezu i vjeronaucne prirucnike ! Zbogom pameti.