Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustedi na materijalu, naravno. Onda kad asfalt pocne pucati nakon prve kise, bit ce "nemamo za popravke"... Cak se ni za izbore nece popravit. Svi znamo da se pred izbore rovi centar.
P. S. Sigurnost na prvom mjestu. Naravno. Vlado, ako moze jos udesa....
PROFESOR ELVEDIN PEZIC O ONIMA KOJI GLEDAJU PORNOGRAFIJU OVO JE POUCNO NAROCITO ZA KLIX CAFIRE A NAZALOST IMA IH MNOGO I PREVISE NEZNAJU STA IM SE SPREMA UKOLIKO NASTAVE SA BLUDOM I RAZVRATOM https://www.youtube.com/watch?v=NkxUhB3tMPI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve kontradiktorne izjave. Prvo, da ce se ustedjeti na materijalima, a zatim izjava da ce se kvalitetnim materijalima napraviti usteda. Na kraju ce biti ni kvalitete ni ustede. Kao i do sada.
treba dati kinezima da grade kod njih je infrastruktura i jeftina i kvalitetna http://i.imgur.com/Iz2Cmu7.jpg
Stabeni dio grada više nemože biti u gradskim opštinama. Jednostavno nema mjesta. Širiti prema Poljinama!
Stabeni dio grada više nemože biti u gradskim opštinama. Jednostavno nema mjesta. Širiti prema Poljinama!
podloga ce biti kartonska.
Konakovicu, ideš li ti ikad od centra prema Ilidži i nazad? Svaki dan u povratku na Otoci je totalna blokada do Ilidze isto i ujutro. Idem po sat vremena u jednom pravcu Izgleda da ne ideš, vama je bitno da se oslobodi pravac prema Poljinama.
daje se prioritet izlazu prema Vogosci a glavne saobracajnice od centra prema Stupu nemoguća misija
ljudi, zna li iko dokle je ova gradnja ceste iz Boljakov-a na Alipašino? rekoše završiti do kraja Oktobra, kažu imaju pare. šta je, hoće li to ubrzo?
Ne znam u čemu je mudrost kopirati (u najboljem slučaju platiti firmi iz EU) sistem rješavanja saobraćajnica, usklađivanjem semafora i ostalog...Pa u najvećim gradovima evrope (sa više od milion stanovnika) u najvećim špicama se ne čeka na semaforu duže od 30 sekundi... A o rješavanju Javnog gradskog prevoza, njegovoj kvaliteti i modernizaciji je više suvišno pričati, a nisu svjesni koliko bi ta stvar svima olakšala život.
Da Bog dragi daa da ikad naprave cestu kako treba Centar - Jošanica Ali haj valjda moraju pričati jer oni žive od priče. Što je veća šuplja priča bolji političar
Ono kad su nam registracije "prejeftine" pa nemogu skupiti 20 miliona xD
Hajde ti nama vodu riješi, ovu šuplju ostavi za izbore 2018.
nek' su nam bogovi cesta i saobraćaja na pomoći
U Sa se ulaže 200 miliona, za maltene običnu cestu, a put prema Tz sama ruševina, za koji se nema para...
Istina, ali put Sarajevo - Tuzla je u nadleznosti Federacije, a ne Kantona Sarajevo.
Odakle KS pare!? Nema ih iako dobija mnogo više love od ostalih kantona, već će tražiti pomoć Vlade FBiH (dakle svih građana). A kao što rekoh, KS dobija mnogo više love od ostalih krajeva...
put prema Vogošći je najbitniji iz razloga jer će oživjeti polupropali avazov toranj. nema veze što će to koštati oko 200 miliona, građani će to izgurati.
upravo tako.
Ovo za Vogoscu se nesta mora brzo rjesavati 3 aata putujes do Vogosce to je katastrofa, svakodnevne guzve su i na petlji Vogoscanskoj, a to je glavni put za mnoga mjesta, tako da sto prije rjesaavati ovaj problem.
svi mi putujemo po "3 sata". kreni od centra prema Ilidži u 4 h pa ćeš vidjeti koliko putujes. Ako ti je lakse idi preko Stupa na Vogošća
jad bijeda stoka to je to. kao da prave svemirsku stanicu transferzalama povezanu...sto pricas beze pocni bolan odmah da kopas da gradis...nazalost Sarajevo je postalo sinonim za smece isarane fasade pse lutalice vrane guzve klosare ubistva prevare los kvalitet zivljenja
nije istina
Ne daju opštinska vijeća gradskih opština već koliko godina da SDA dobije gradonačelnika (Semiha Borovac je izuzetak), pa sad hoće da "povežu" Vogošću... odjednom, kao da je juče tu svanula.