Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVI PROLJECARI SU STVARNO KOMICNI, KO IH STA PITA I NA STA ONI UOPCE MOGU UTICATI?! PRESTANITE IM DAVATI ZNACAJ KOJI APSOLUTNO NEMAJU NITI GA ZASLUZUJU. HVALA !!!
Poštovani članovi \"Kruga 99\", Molim vas da vaša priopćenja pišete u skladu s nazivom vaše asocijacije, tj. ukrug. Također bi bilo fino kada bi na sredini papira sa saopćenjima ostavljali rupu promjera 4 - 5 cm kako bismo ih mogli natakariti na onu stvar, a da ne oštetimo vaš cijenjeni tekst. Hvala na razumijevanju!
A na proljece ce reci da nam treba \" vruce ljeto\"
@Kulin Ban, glup si kao \"crven ban\"
Dragi Bosanci I Hercegovci Svaki vaš glas za povratak gradjanskog Ustava Republike BH je vadjenje jednog kamenčića iz temelja genocidne tvorevine i dejtonske nakaze sa vladavinom mafijaško-krimogenih oligarha, koji u svojim omedjenim getoima teroriziraju narod(e). Svaki nas gradjanin Republike BH u ovoj dejtonskoj nakazi, sa genocidom nametnutim Ustavom, je gradjanin desetog reda ako se nadje u pogrešnom getu, a i tu pravo na rad i život mora izboriti poniznom servilnošću prema samozvanim Al Kaponeima. IZLAZ IZ TOG PAKLA JE GRADJANSKI USTAV REPUBLIKE BH, PO KOME JE SVAKI NAS GRDAJANIN, BEZ OBZIRA NA ETNIČKU PRIPADNOST I VJERU RAVNOPRAVAN I SUVEREN NA SVAKOJ STOPI NAŠE JEDNE I JEDINE. Ustav Republike BH je amandmanima iz 90-tih postao, moderan, civilizovan, gradjanski Ustav, koji omogućava višepartijsku parlamentarno demokratiju najvišeg stepena i ima sve mehanizme zaštite prava i gradjana i naroda. http://www.republikabih.net
kad nezavisni intelektualci kazu da nama treba \"neka vrsta arapskog proljeca\", umjesto da sasvim jasno kazu sta i kako, i povedu narod, onda se moze govoriti samo o kvaziintelektualcima, ili o kvazinezavisnim, ili oboje. Proberite gospodo intelektualci.
http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/fatva-protiv-dzeke-deda-mraza-165420.php
Jeste, na 24 posto ništa bez revolucije. U suprotnom nastavite podržavati velikobošnjačkog fašistu Zlajoglua i njegove kvazihrvate iz Hrvatske stranke poturica-propalica i Stranke za atentate i pljačke (LojanovićI) i put u propast BiH je sigurna.
moramo svi da se pobunimo i oslobodimo sarajevo, tuzlu ,zenicu i druge gradove u bosni koje su ostaci turskog okupatora uz pomoc mudzahedina okupirali i gde su pobili i proterali skoro svo hriscansko stanovnistvo, ....otpor muslimanskoj okupaciji!otpor!!!!
Teska je godina iza nas a jos je teza godina pred nama :-( Jedino budzetski stakori mogu mirno spavati, zasticeni su kao bjeli medvjedi i sa ogromnim primanjima ne treba da se sekiraju za egzistenciju.
De eto vi sta organizujte. Ali iduci izbori nose svoje. Svi ce platiti cijenu za ovo kocenje drzave, mucenje obicnog naroda.
Hvala a tvojoj kevi pozdravi.
Hi hi hi hi hi...Ovo je... ovo je... hi hi hi hi.. da se insan ukaki od smijeha...hi hi hi hi.
treba vama velika,crnačka neobrezana k--u--r--č--i--n-a
-Vi bi da vam neko drugi demonstrira proljece p.i.c.k.i.c.e izadjite vi 99...devetke -na celo pa ce mozda i ostali ali da prvo razmislimo jer ste vi p.e.d.e.r.c.i.c.i.