Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakvi narodi, plemena.
Kako će Todorović bit predsjednik Helsinškog komiteta za ljudska prava u RS-u kad to u toj nakaradnoj izdrkotini ne postoji
a da se suoče s budućnošću, e to bi bio problem.....
Sve politike koje su danas na vlasti bile su i u vrijeme kada se rat vodio u BiH. Jedine političke opcije koja nije bila u ratu, nema je ni danas na vlasti - KPJ
Genocidni srbin čuvao ovce na mjestu gdje je sad grobnica Tomašica, kad su istražitelji dolazili i tražili je pitali ga da li on išta zna rekao da ništa ne zna, kao i svi u okolici Prijedora. I kako sad takvi (ne)ljudi da se suoče, pa oni ili su direktono učestvovali, ili su pomagali, ili su odobravali, i svi sad odjednom ništa ne znaju.
Patnje i beznadje u Bosni su proizveli srbocetnici evo 20 zadnjih godina.....!
*** ja mater ovakvom stavu *** li vam materina i proslost, kad cemo vise krenuti u buducnost, da kazemo *** ga proslost sto je bilo bilo je ne treba zaboraviti treba zapamtiti ali sad pizditi konstantno samo stvaramo tenzije hajmo zajedno u buducnost jer moramo ocigledno ali ne daj jos koju nacionalnu pilulu da narod proguta dovoljno je samo to i onda nek se talozi tako i stvara se naboj sto odgovara svima ko god ima veze sa drzavnom kasom! Krug i svi krugovi koji postoje u drzavi pitam vas kad idemo u buducnost kad ce se otvoriti radna mjesta za obicne gradjane???
Kakvu buducnost imaju Hriscani u B&H pod kontrolom muftija i ostalih vam vodja?
20 godina se suocavamo sa prosloscu, ima li sanse da se suocimo i zajednicki krenemo u buducnost
Sanse su male, ali nada uvijek postoji.
ma daj raji poslove ba !
...upravo tako.
Nemoj nas vise u proslost Tita ti tvog. Pa ubi nas proslost !