Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ovi komunisticki fosili mogu nesto pametno kazati? Ukinuti ovo udruzenje pod hitno!
Samo me interesuje, ima li ovdje iko,osim osiguranja, ispod 70 godina??
U Bih nema rjesenja dok se ne ukloni uzrok sukoba, a to je jedan od naroda, to je zakljucak intelektualaca, upravu su 100%.
Šuplja
@almanah vjerovatno su i placeni masno za palamudjenje
Preplaćeni. Ne za ove aktivnosti, inače, sve, može im se.. Naleti ovdje nekad neko pametan, ali kap u moru.. Nepotrebno. Kome je jasno, ne treba mu objašnjavati, a budali je svakako zalud. Sami sebi svrha.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
o cemu vi prdoklacete? Kad ste videli da gubite izbore napali ste ljude na glasackim mestima i izazvali prekid, pa sad, ajmo jovo nanovo.U Srebrenici ni dan danas ne priznajete poraz, hocete tudje teritorije na silu.Nema druge nego da Mile 2018 raspise...ovakvo nasilje vise ne moze da se trpi
@Ronex Ne moze.Kmeeeee
@Ronex Ne moze.Kmeeeee
prati li klix sta visca radi u turskoj. izgleda da ne. mora platiti da bi ga pratili?
Ništa to vaše pozivanje i zasjedanje ne vrijedi. Džabe gubite vrijeme, zapravo i nemate pametnijeg posla..
@Muha_89 kako mislis da gube vrijeme?Kad mogu jedni da priopcuju u javnosti svoje izjave i misljenja, zasto ne mogu i ovi?Ja gledam bez razlike ovako:ako netko napravi saobracajni udes,a druga osoba bude tesko ozlijedjena.Neces valjda ozlijedjenu osobu kriviti zbog udesa, vec vozaca.Kod nas, bez obzira sta god radi, nista nam ne valja.Mozda su trebali sutjeti, sta onda?
@realnost123 Ok, razumijem o cemu govoris. Ali sta su konkretno uradili ?? Unazad x godina samo zasjedaju, laprdaju isto kao sto i mi mozemo, onako neobavezno. Jesu li nesto postigi, neku konkretnu stvar uradili, bilo sta???