Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skupina ishlapljelih kvazi intelektualaca lamentira o pitanju budućnosti zemlje....možeš mislit velike pameti "za sadašnje stanje kriva je međunarodna zajednica"..........pa dobro, tražite neka se povuče i preuzmite vi odgovornost za državu, ali znajte i da onda nema financiranja iz europskih projekata, donacija i ssvih onih silnih milijardi koje su se na razne načine iz eu slile u bih i koje su baš dobrim dijelom zavrpili u vašim džepovima
Po meni ako si intelektualac ne pripadas ni jednoj politickoj partiji. Medjutim ovi lezihl***vici su svi u nekim partijama i samo nedjeljom se okupe da oni nesto izmudruju, izmisljaju toplu vodu a ne znaju jadnici da na Islandu imaju gejziri.
Krug 99 je u stvari Krug 69, jedni druge oralno zadovoljavaju!
oni koji su u državi stvorili kaos, prozivaju međunarodnu zajednicu za krivnju za loše stanje u državi ...............ABERRATIO ICTUS dragi drugovi...............
Krug 99 je u stvari Krug 69, jedni druge oralno zadovoljavaju!
Podmladite više taj 99! Polovina spava na sesijama! Tu sam godinama, ali sam bar vitalniji.
Dobro, ustanovili smo dijagnozu, ne valja nam ustav, ne valjaju nam političari, za stanje su krivi nacionalisti i međunarodna zajednica, kriv je narod koji bira pogrešne u vlast, kriv je izborni zakon koji omogućuje ovakvo stanje u vlasti, kriv je ogromni državni aparat, kriva je loša organizacija države i državnih institucija, kriv je rat, kriva je CIA, UDBA, KGB, MI5, MI6, MOSAD, kriv je Tito, kriv je James Bond, samo eto gle čuda nije kriv narod, on je eto nevin kao novorođenče. Po jedno stoti put ću ponoviti sljedeći ajet: “Allah neće promijeniti stanje jednog naroda sve dok taj narod ne promijeni samoga sebe”. (Er-Raad, 11)
Sto to nase vederalno"cvijece"ne reagira,i cesto"proziva"medunarodnu zajednicu,kao Dodo,sto u tim prilikama ne govore:Kako mogu oni? Moguce je da cekaju da ih ja prozivam!?
Ne podržavam ni SDP niti Bećirovića kao člana SDP-a, međutim njegovi komentari su u ovom slučaju potpuno na mjestu. Visoki predstavnik UN i EU postavljen je kao ključ za rješavanje svih vrsta političkih blokada u radu institucija Bosne i Hercegovine, kao dio Opšteg okvirnog sporazuma za mir u Bosni i Hercegovini, poznatijeg kao Dejtonski sporazum. Zadnji visoki predstavnik koji je to činio u skladu sa Sporazumom ili uglavnom u skladu sa Sporazumom bio je Pedi Ešdaun. Nakon njega imali smo nerad a povremeno i rad potpuno suprotan onome što je bila politika EU, kao u slučaju odvratnog gada zvanog Miroslav Lajčak, koji je srušio već potpisanu reformu policije na državnom nivou. Paušalne ocjene kojima se krive isključivo domaći političari za ovakvo stanje nerealne su, jer glavni problem predstavlja dejtonski ustav i njegovo tumačenje, odnosno neprimjenjivanje u cjelini, a za šta je meritoran upravo Incko. Samo vraćanje Ustava RBiH na snagu riješiće probleme, ukinuti blokade i entitete!
Uvijek se ide na kulturan naci netkome reci da nije u pravu. Vecina vas je naucila na nekulturan nacin (naucili id Dodika) da kazete "JEBI SE" ili "OD JEBI"
Ma znate onu staru:tko drugome jamu kopa, sam u nju upada.Ovi takozvani trubaci iz RS su poslijednja rupa na sviralu.
ma bitno je da je vama Mošnjacima vazda neko drugi kriv. Medjunarodna zajednica vam sprcala za 15 zadnjih godina 47 milijardi dolara u guzove od cega je RS dobila308 miliona dakle MANJE OD 1% sta ste vi dobili,...I OPET STE BIJEDA
Vi niste u stanju da U FEDEREACIJI sa Hrvatima napravite slozeno stanje i drzavu,..a htjeli bi i plus Srbe i RS da uvlacite u svoju pasiju rabotu. Niste u stanju da odrzite MUZEJ vec napravlljei i sa sve starudijama a vi bi da vodite DRZAVU. Niste u stanju NISTA da organizujete ili napravite NASAMO,..vazda vam trebaju medjunarodna, srbi, hrvati, arapi,..donacije, sadake.... IMA LI ISTA DA STE NAPRAVILI U TOM SARAJEVU ZA 20 GORINA OSIM AVAZ TORNJA,..a da nije dotirano BIJEDO od ljudi?????Ima li ISTA??? Za to vrijeme Srbi digose gradove na livadama
Međunarodna zajednica nam je nametnula nemoguće zakonske okvire za bilo kakvu vrstu dogovora, i onda se izvukla. Gledam ovog Inzka kako moljaka onog majmuna Budimira da povuče odluku, umjesto da iskoristi ovlasti i sam je povuče.
U tome i jeste problem, sto nas sve trpaju u isti kos ... da bi krenuli naprijed svi trebaju da zele dobro BiH, da shvate da je to drzava u kojoj zive, koja im daje plate .... ako to ne mogu, neka prestanu da je koriste i puste one koji joj zele dobro da rade ..
medjunarodna zajednica je previse popustila nacionalistima koji vladaju ovom drzavom jos od rata, ocito da i jedni i drugi imaju interesa za ovakvo stanje i da se pojedinci bogate dok narod zivi u siromastvu, pogledajmo samo sta imaju sve covic, dodik, izetbegovic, kao i 'zaboravljeni' silajdizc
Krug 99 je u stvari Krug 69, jedni druge oralno zadovoljavaju!
Krug 99: Međunarodna zajednica nosi veliki dio odgovornosti za postojeće stanje u BiH --------------------------------------------- DOBRO JUTRO KOLUMBO? KO SU OVI KLOVNOVI?
SAMO SLOBODA KOD SVE I JEDNE DRZAVE SVIJETA JE STVORENA ARMIJOM, ORUZANOM BORBOM, NAORUZAVANJEM, JEDINO U BOSNI MISLE DA CE SLOBODU STECI POTPUNO BEZ ORUZJA? ETO SVI U SVIJETU GLUPI KO KURAC, PA KUPUJU ZA STOTINE MILIJARDI EURA GODISNJE ORUZJA, JEDINO BOSNJO I BOSANAC PAMETAN PA NEMA ORUZJA? ZNAS KAD CE BOSNA BITI SLOBODNA? KAD BOSNJO I BOSANAC BUDU DO ZUBA NAORUZANI, KAD BUDU IMALI PROFESIONALNU ARMIJU DO ZUBA NAORUZANU I KAD BUDU MOGLI POBIJEDITI SVE I JEDNU REGIONALNU ARMIJU U BIH. DO TAD, CITAJTE DODIKA I OSTALE KVISLINGE ILI SVJETSKE HOHSTOPLERE I NADAJTE SE SLOBODI, PRAVDI I MIRU!
Odlicno, izmisli ste toplu vodu. Srranje kroz gusto granje :******
Lejla jel tebi dosadno
sta hoces ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nije sve tako crno kao sto novine pisu :) http://www.youtube.com/watch?v=GcWIh_fYwwc
Neka je nama uvijek neko drugi kriv...