Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...i srpske milicije.
Ganiću, neće tebe da isporuče. Neboj se ti. Niko ne sme da bije Silajdžićev narod... Osim srpskog naroda.
Kad me isporuce vama nemojte me sa ovim Krsticem stavljati u celiju ako ikako moze. Bolje da me sa Jurisicem stavite.
GDJE STA BE HEROJI SA SARAJEVO-X I JEDNE I DRUGE I TRECE NACIJE?! DJE STE INACE?! KAKO TO DA NIKADA VANI NE CUJEM OVAKVE STAVRI NI U JEDNOM NI U DRUGOM ENTITETU?! KAKO TO DA SAMO NA SA-X OVAKVE BLJUVOTINE MOGU PROCITATI?! GDJE STE NACIONALISTI NA BATERIJE?! GDJE STE INACE P-I-C-K-I-C-E?!
JARANE J.E.B.E.Š. IH U RETARDIRANI MOZAK PA RASTURAŠ!!!
evo nam SEMKE PIRAMIDA gostovo na RTV ČETNIKADIJA i objavio urbi et orbi da je DOKTORIRO NA UNIVERZITETU U SARAJEVU BBWWWHHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAA
@APEL ne kaže se \"zakuvavaju\" već zakuhavaju
ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , ČETNIK , je.bem li mu majkicu !
Kakav general i ku-rac..Obicna kukavica ko i Radovan.. Da je on vojnik i general on ne bi ni bio tu gdje je sada nego bi se upuco kao svaki ponosni ratnik..Taj je samo volove okretao na raznju sa Radovanom dok su srbi krvatili pod mudza-hedinskim sabljama i svercovao sa Alijom, prodajuci mu gra-nate kojim su gadjali srpske teritorije..Kud ga ne dokrajcise, IZDAJNIKA I KUKAVICU.. Da sam njegovo dijete odrekao bih ga se preko svih novina..
Apel svim normalnim ljudima da bojkotuju ovaj F-A-S-I-S-T-I-C-K-I sajt:sarajevo-x jer je on osnovan i radi za Z-L-O-C-I-N-C-E- koji su na vlasti i koji putem ovoga sajta nastoje da odrze i prosire jos vise nacionalnu mrznju medju narodima jer je to JEDINA GARANCIJA NJIHOVOG OPSTANKA NA VLASTI I OCUVANJA NJIHOVE IMOVINE KOJU SU NA PLJACKI I K-R-V-I NARODA STEKLI.. Ako do sada niste \"provalili\" da ljudi iz redakcije sarajevo-x putem Nickova: Pipo, BiH, AKADEMIK, jojo, Mudzahid, srbin, ja, Kralj Tvrtko i jos neki nickovi koje koriste, siju mrznju i zakuvavaju medju narodima, onda ili STE SLIJEPI ili I VI RADITE ZA NJIH.. Zapitajte se KAKO JE MOGUCE DA SVAKI AKADEMIKOV(ili, recimo Pipo4EVER) KOMENTAR “PROLAZI FILTER CENZURE” I BUDE OBJAVLJEN A SVAKI JE PUN UVREDA, A KADA VI NAPISETE SAMO “JE..E” VAS KOMENTAR NE MOZE BITI OBJAVLJEN…RAZMISLITE… Pokrenimo inicijativu ZA ZABRANU RADA OVOG SAJTA..
Sve se placa sve se vraca
Da sam ja kioristi onaj zilet ja bi isao natno nize....hahahah
Akademik, Znas li ti ista naci pozitivno. Kakav si ti covek bre? Koga ba to citiras? Pa bolje jarane da si nasao seselja. Gdje nadje onu rumulju da citiras? Dosadan a i odvratan si.
Ayaan Hirsi Ali - \"Nevjernica\", citat, strana 365. \"Bilo je vrlo zgodno za Poslanika to što mu je Alah susretljivo dao znak da uzme sebi ženu svojeg usvojenog sina Zayda. Takodje, dopustio je Poslaniku da oženi šestogodišnju kcer njegova prijatelja Abu Bakra te da konzumira taj brak kada je djevojcici, Aishi, bilo samo devet godina. Aishin opis prizora uistinu je patetican, igrala se na svojoj ljuljasci u vrtu kad ju je majka pozvala i stavila je u Poslanikovo pedeset i cetverogodišnje krilo.\" http://i36.tinypic.com/24pm6hj.jpg
Krle se brijuci posjekao i sada ispalo da je napadnut. Se rbska posla. BIH4EVER!