Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ama smanjite place politicarima, ukinite im bijeli hljeb, bonove za topli obrok, oduzmite silna auta, i imacete para ko kise...
Zar nije potpisa sporazum izmedju Vlade FBIH, Zvoda i Udruzenja penzionera da se penzije u 2014. godini povecaju za5% a od januara 2015. za narednih 5%. Zar nije Vlada obecala da ce organi pojacati kontrolu uplate doprinosa sto bi bilo dovoljno da obezbjedi povecanj. Sada to niko ne spominje sto zorno govori da nas svi zamajavaju, pa i vlastito udruzenje koje treba ukinut a sredstva koja potrose preko Zavoda usmjeriti za sahranine /sto im jedino preostaje. Dosta je i Omerefendica i njegovih folova, lazi i zamajavanja penzionera za dobar honorar. Zar su svi zaboravili obecano, sto zanaci da nisu poduzeli nista da obezbjede sredstva ni za redovne a kamo li za povecane penzije. A tolerisu povecanje cijena vode, struje i ostalih u ukluga. Jos kad poskupi grijanje, a uskoro ce, bit ce veselo. "Na zdravlje"!
@dir.preduzeca, donesi calkulator i sracunaj: godisnje se odvoji za penzije .1,84 milijarde KM podjeli na 400 hiljada penzionera ispasce 4600 KM i tu cifru podjeli na 12 mjeseci ispasce 383 km sto znaci da je to prosjecna penzija..
Bice sredstava ako grune RadonProljece a prilike su....