Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dogovor: "Pisajmo na narod"
Vala ne znam sta Covic vise hoce,pa nedavno mu je Bakir preko Kozarica cerku uhljebio u CBBIH u sred Sarajeva,pa tako da Covic vise nema ni daljne familije a da nije uhljebljena.
Ja vlasti i ku...a!
https://www.facebook.com/pages/Cialdissima-BiH/322663204588967?fref=nf
Koja smo mi telad kad glasamo za ove idiote , pa tacno nas treba kolonizarati Svabo ili Turcin opet..
ZNATELI U CEMU JE RAZLIKA...IZMEDzU MUDROG I MAMETNOG, PAMETAN CE DA DOZE DO PROBLEMA UCI U PROBLEM, PROBLEM RIJESITI I IZAC IZ NJEGA. AL CE SA SOBOM DA PONESE PUNO STRESA. A MUDAR CE DOCI DO PROBLEMA I ZAOBICICE PROBLEM. To Bakir ne zna on je jedna sirovina ,bezobrazna i glupava..!
Samo izmisljaju nke krize i nesuglasice nacionalne i tako, to je zato da bi izbjegavali nuzne stvari ekonomije, zaposljavanja i siromastva. Ma treba srusiti ovu kompletnu vlast i da nam dodje neko sa strane i vlada ovom drzavom
Al' da nije vlah ili ustasa!
Evo sanse zaustaviti krizu: Gradit hitno zid visok 30 metara bez ulaza/izlaza oko predsjednistva dok se ovi jos nalaze tamo
Dogovor je bio da ce se sljedeci put dogovoriti
Pošten i naivan običan građanin bi rekao. Željko ,,provalio,, igru HDZ i SDA pa bi da to onemogući, Dragan, kako je je Bog dao lukavog i sračunatog, neće da ispusti plijen, Izetbegović pehlivani jer ima i on svoje interese. Za nas obične ljude najbolje bi bilo da ova vlast ne dočeka 100. dan da se dobrovoljno povuku i da mi izaberemo ljude koji vole ovu zemlju i ovaj narod i ljude koji će konačno početi POŠTENO.
Sastale se Age,Paše....
_"Zbog novonastale krize vlasti u Federaciji BiH danas je održan sastanak lidera HDZ-a BiH Dragana Čovića i zamjenika predsjednika SDA Bakira Izetbegovića." BiH vlast je uvjek u nekoj krizi. Novanastala kriza je kriza na mnoge dosadašnje krize. Nazvala bih ovu vlast: "KRIZNA VLAST". :(
joj i meni je kriza ne znam hocul burek ili zeljanicu za rucak
sta covjek na tvoj komentar da odgovori??? fino sam rekla pita
Poznat po MUP KS hvala na savjetu, covjek od akcije to volim
E ovo vam je ta mudra bošnjačka politika imali goluba u ruci i spali su da im jedan seljačić iz jara kroji sudbinu.Šta mislite hoče li sda i bakir popustit pitanje za milion dolara
Naravno da hoce...zato ga zapad i forsira :)
Nema od tog ništa! GOTOVO JE OVO!!!
Ivanica za predsjednika cjelovite BiH i pristup EU, Kraj krize u BiH :)
Sta se bunite? Nek daju narodu prava i stvore pravnu drzavu,nije bitno kako se ko zove. Ivanic bi stitio bolje prava druga dva naroda od ovih,druga opcija je Bajrovic. Jedina 2 covjeka koja nesto rade u ovoj drzavi za sada.
Daj bolji prijedlog.Dolaze u obzir samo osobe koje RADE i nek ne djele narod. Da imamo svi ista prava kao u Evropskim drzavama. :)
đinđerov pogled ulijeva povjerenje i multikulturalnost...ljepota ga vidjeti...istina je...Gingers have no soul...