Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li i lažni doktor, ing, direktor željeznica kadar SDA
Možda se još rijetki sjećaju kako je i januaru 2012. godine Šaban Nurić ispred SDA bio kandidat za člana UO Federalne televizije, sa kvalifikacijama 'istaknutog stručnjaka i univerzitetskog profesora'... Njegovo imenovanje zaustavljeno je u Parlamentu FBiH, a godinu dana kasnije priča o Šabanu Nuriću ima posve drugačije lice...
ne kakite ,i ne prenosite lazi dnevnog avaza,ovaj nije bio u sda nikada niti je njihov kadar ma koliko mrzili sda pravo ste zadojeni!
Nije SDA tražila njega nego je on trasžio SDA sa lažnim referencama a to nije stranački posao da provjerava. Ova komisija sada ga tuži , a šta su oni uradili za onu taksu od 900 ili koliko već maraka...skupi im potpisi
TO ŠABANE LEGENDOOOOO!
STVARNO STE PRETJERALI SA OVIM KOMENTARIMA PROTIV SDA. NISAM FAN SDA, ALI ĆE UVIJEK DOBITI SREDNJI PRST, A NE PRST DOLE, ONAJ KO SVAKU NEGATIVNU OBJAVU STAVLJA U KONTEKST SDA.
Eh sta je SDA sve uradili i falcifikovala do sad diploma,pa poznajem covjeka koji je godinama u SDa i koji je imao samo osam razreda skole,a potom je preko SDa zavrsio srednju i sad je po stare dane zaversio i masinski fakultet,mislim dobio diplomu,nije on na fakultet ni otisao,e to je strasno...a covjek nezna dvije da sastavi..
Nesto nas je iznenadilo,ma bas i nije...to smo navikli od SDA..
nije sam trebalo bi izvrsiti reviziju u cijeloj bih
Jaooo majko moja veće provale na manjem mjestu na planeti ne vidjeh. E eto ti kadra popularne SDA majko mila ,smiluj nam se boze
Mi koji imamo diplome ne trebaju nam pored ovakvih, strasno je sta nam se desava
nije bitno sto nema diplomu i znanje, bitno je da je kadar zelene politicke opcije i eto posla
To je taj kadar i nacin na koji uni funkcionišu!
SRAMOTA, dosta nam je korupcije na svakom koraku vrijeme je da se ovom stane u kraj i da svi odgovaraju za svoja djela !
Od SDA smo već navikli na nesenzibilnost po pitanju socijalne pravde i brige za najšire slojeve građanstva, ali smo prilično iznenađeni ponašanjem stranaka poput SDU i Naše stranke koje su se do sada, istina samo deklarativno, zalagale za interese građana. Podrškom ovakvoj politici doživljavaju puni politički i moralni sunovrat!