Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Fikreta treba diskvalifikovati i on je ratni zlocinac.
jesu oni odsluzili svoju kaznu?
@skywalker5 Poenta je da nam ratni zlocinci,kriminalci,nasilnici u porodici...ne trebaju voditi drzavu niti biti na bilo kakvim funkcijama. Sta mozemo ocekivati od takvih ljudi? Jedan nasilnik u porodici ili uopste nasilnik kako moze zastititi gradjane od nasilja? Jel ce donjeti zakon kojim ce sam sebe osuditi? Na pozicijama trebamo da imamo ugledne ljude za primjer,samo tako mozemo ici naprjed. Ljudi moji nije normalno da imamo krimice na pozicijama a jos manje ocekivati presperitet od
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Inzko je bio vrlo zabrinut
Pretpostavljam da od silne brige nece moci spavati mjesecima. Pa on da se boji nebi to radio. Kad Doletu koji otvara studentski dom sa imenom ratnog zlocinca ne moze niko nista onda sto bi ovome.
Čubrilu dati orden Nemanjića
žali Bože papira što se troši , ko će osuditi gamad za iz manjeg entiteta, kad niko nije osudjen i neće biti za referendum, a kamoli za nešto drugo.
SMRT FAŠIZMU-ĐIKANIZMU !!!
Joj, OSCE kao principijelan!? Pa zasto ne rade na ukidanju aparthejda u skolama u RS-u? Djeca bosnjackih povratnika uce u skolama na ekavskom, a jezik kojim govore im se ne priznaje u tom entitetu. To je sve zato sto je najveci dio lokalnog osoblja iz predstavnika Srpskog naroda. Pa oni su postali prava srpska organizacija!
......sada ce se vaditi na skupstinu pc i tako opet priznati kolektivnu krivicu naroda tj. djikana za GENOCID,:)
Ajde ne rise... Neki dan ste ratne zlocince pustili da vam se setaju slobodno!
Svaka cast ovim ljudima na borbi s barabama !!! SAMO CINJENICE !!!
Fondacija Istina, pravda, pomirenje ... hahahahahahaha ... glupe muslimanske fore
Izmedju ostalog i ambasada SAD-a osudila je ovaj cin... Nista to sve dok ne izraze duboku zabrinutost...
Pa sta je Cubra drugaciji od bilo koga kome su plakete dodijeljene jer je i on sam bio saucesnik mnogo toga samo mu je mozda neka sreca sto odmah u pocetku nijevbilo mjesta za njega u prvom safu.
Pa neznam koliko ovo pije vode s obzirom da su Fikretu Abdicu dozvolili da se kandiduje i ucestvuje u izborima.Ono jest neumjesno kad vidis da se kandidovao neko ko je presudjen.Ali ako zakon kaze tako to je to,ili mjenjajte zakon,inace bi ovaj Cubrilovic mogao protiv tuzbu da podnese,pa da uzme sta para od tuzioca.
Hvala svima koji su eliminisali islamske teroriste diljem BejHa i srećan 11.07 dan oslobođenja Srebrenice od islamskog terorizma 😂😂
Mislim da se Cubrilovic plaho nasikirao. Bali jska posla...
auu, gledaj sad val zabrinutost. očekuju se kilometarski redovi zvaničnika pred apotekama i nedostatak sedativa