Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZu je biti ili ne biti, ne sruse li CIK za par godina bice u rangu krnjeg SDPa, jednostavno glasacka baza je slaba, pa zato ova silna kuknjava
@Ragusa1358 Je li to nezakonit zato sto se mrtvi izbacuju iz popisa biraca ?? Sto vise se ljudi iseli iz Hercegovine, to vise mrtvi ustaju na izborima.... Izbori ispali kao epizoda The Living Dead..
@markolopara Misliš li ti stvarno da se Zagreb tu nešto pita?
SAMO KMECEE, NEMA VISE KRADJE GLASOVA OD ONO 100 000 KA.TO.LIBANA STO JOS ZIVI U BIH. KMEEE KMEEE, "UGROZENI", MTR VAM LOPOVSKU
@TorzoHalidaBeslica... Samo laj keru jedan.. Al pas koji laje ne ujeda.. I možeš nas svih koliko nas ima za q povuć..
Jebote,samo se tuzakaju.
BH mentalni sklop: "ne radi ništa i spriječi druge da nešto odrade". Ako uspiju nešto odraditi odmah idi i požali se majci, bratu ili sestri zašto te nisu pitali i traži od njih da im to zabrane ili sruše sto su napravili. Bitno je da neradnik ostane bitan a ovaj drugi oštećen. Po onoj staroj: ako neću ja, nećeš ni ti.
Još malo i taj kurton od države će puknut.
Funjara hdz-ovska
... što bi Campo rekao: "... plačeš p****, plačeš ..."
Nema tu ništa nezakonito osim da jači-tabači. I to je tako oduvijek. Isto to radi i ona tamo gdje može svom vlastitom narodu. Isto to radi i Bakir svom i Dodik svom. Tko to ne kuži nema šta u politici raditi.
Nadam se da su zapanjujuće gadljivi komentari koji redovito zagađuju ovaj segment javnog prostora organizirani i orkestrirani (kao i čitava uređivačka politika ovog portala) od strane istih koji su nakon rušenja Vukovara i ostatka hrvatske promijenil dres i osvanuli pod ljiljanima, a u želji i s planom da posao, prema Hrvatima katoličke i islamske vjeroispovijesti nastave u BiH. Koliko je SDA od početka podružnica tih službi, očita je činjenica. Hoće li uspjeti?
Nije samo sastav CIKa nezakonit. Nezakonit je izbor sviju vas jer ste stvorili drzavu tri nacinalna tora i nista vise...
Nerelevantna lazovcina I neprijatelj BIH!!
Svi su narodi po Ustavu legitmni i nigdje ne piše da HDZ daje ferman ko je hrvat ko nije a tako i Bakir i SDA ne maju pravo na to jer su to samo stranke.A izborna komisije je zakonita sve dok sud ne kaže drugačijeŽalosno je nekome se žaliti a ne predati stvar na sud da odluči.....
Blokirali su nam granicu da bi dobili par svojih ključnih zahtjeva. Slažem se da ne vidim Jadransko more sljedećih 10 godina samo da se sruši ova ljigava kriminalna organizacija.
Tako je gospodjo Kristo, do sad je sastav CIKa (koji ste i vi birali) bio krajnje apolitican i nije se apsolutno moglo desiti da bivši HDZovci i savjetnici gospon Covica sjede u tom CIKu. A dodatno sto je nacionalni interes ugrozen, ko ce sad mrtve da dovodi na glasanje, poštene mrtve iz Gruda, S.Brijega, Posušja i sl. Da se svi vi zaštitnici (cobani) stada kojima pripadate ne borite za goli interes, covjek bi vam i povjerovao.
Kad su bili prosli lokalni izbori u Stolcu, kaze Covic za Bosnjake, svi se ujedinili, od lijevih do desnih stranaka, proti koga? A kada su ga naspomenuli da su i Hrvati radili isto u nekim drugim opcinama, e onda kaze to ne treba raditi......Covke, stari fas-is-ta
NEPOSTOJI legitimno predstavljanje. Postoji samo predstavljanje u skladu sa ZAKONOM! Ako je išta legitimno to je UKIDANJE nacista i fašista i efekata koje su postigli agresori na ovu državu te da isti ti nadoknade štetu svim ostalim građanima BiH, za smrti, za povrede, za duševnu bol, za direktne i indirektne štete i drugo. Samo to može biti legitimno a sva vaša preseravanja oko legitimnosti su moralno smeće s kojim će se istorija i građani BiH obračunati KAD -TAD!
"Stanovnika Mostara" ... ova više ne smije reći građana Mostara u bilo kom kontekstu ali neminovno je da se građanski način glasanja nakon Mostara usvoji i na svim drugim nivoima.