Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci moze u Travniku, Bugojnu, Zenici jedan covjek jedan glas, a u Mostaru ne moze, jel... Gdje je tu logika ?
za promjenu Ustava obzirom da je za takvo što potrebna neka vrsta dvotrećinske većine".
Nećete vi gospđo odrešivati ko je doličan - a ko nedoličan Hrvat!
I plavka je za zatvora odavno...
Ne, nije - ona treba samo da se vrati u rodni grad i tu ostane do kraja života.
Rjesenja za Mostar treba traziti u odlasku ustaša i balija i cetnika sa scene. da normalni i pametni ljudi nadju rjesenje za 15 dana !. ima samo jedan problem. svi normalni i pametni su ili u banani ili u inostranstvu zauvijek. tako da cemo rjesenje moja draga Borjana cekati jos 20 godina i ostati na milost i nemilost ustasko/balijske koalicije. Kazu da nada umire zadnja. Moja nada za bolji Mosta je umrla davno tako da ..........
Rijesice vam svako pitanje koalciji bosnjackog jedinstva SDA-SBB i tako ce rasprodati ovu zemlju, vama dati treci entitet, kako bi Bakir i Fahro imalo svoje male teritorije na kojima ce biti njihovi neprikosnoveni kalifati. Vama je Fahro najveci prijatelj, a koalcija SDA-SBB vama iz HDZ-a je legla kao budali samar. Mi borci ARBiH nikad necemo dozvoliti da se stvori treci entitet, niti nas vise ikada i bilo gdje moze predstavljati koalicija SDA-SBB.
KAKO SMO MI GLUPO NAROD....NJIH 10 UPRAVLJA SA 3 MILIONA...I TO JOS SU I BAHATI,E OVCE OVCE....NIAKD PAMETI DOCI...KAKAV NAROD TAKVA VLAST..STOKA PA HAJD.
ne seri borjana....vi bi da odluke US postujete kako vam se cefne i koje vam odgovaraju.
Rijesenje za Mostar su dali SDP i DF :))