Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj sto zena laze pa to je STRASNO! Samo kdo nas stoka na vlasti moze reć,uradit i slagat bilo šta i ostat jos 4 godine na vlasti
pa tko metnu ove par.make za političare!!! veći parm.ak od njih. kukala nam majka s njima......... je li moguće 21 vijek!!!!
A ko će i kada smijeniti ovu korumpiranu političku drolju?
Prvo se poseru pa onda to sve pojedu --e jadni mi sa ovakvim politicatima i predsjednicima i ministrima ...fuj zgutio ih crnac sve redom..
ja bi nju zategao nogom u dupe
Ja navrati samo da vidim jeli je još iko nategao
@Čović Ja je vala nebih nategao.Nek se na njoj drogeraši uče.
koja je ovo tuka!
OBAVIJEST Zbog ucestalih oglusivanja na pravila i upute SA-X portala Dana 24. veljace 2011. Donijeli smo odluku o BLOKADI odredjenih IP adresa Vremensko trajanje BLOKADE zavisit ce od same IP adrese A- 10 dana B- 30 dana C- TRAJNO Hvala -11
joj kako bih je nategao, k\'o pracku
bojim se da moraš stati u red... svi ševe samo ne suprug. Barem on to tako kaže, čak je i policajca koji mu kuću u livnu čuva otjerao.
Kako bi ja volio Borjanu poseviti !
Ja žalosti jadna Borjanice.Morala si ,morala.Ničija nije do zore sjala,pa neče ni tvoja,vjeruj mi.Mislim da si u politiku zalutala,tvoj resor je poljoprivreda brdskoplaninskog kraja OOUR mahovina i lišajevi.Ti i potrčko Kebo niste za gdje ste.
ako ova krišto ima iritirajuću facu, pa to je nevjerovatno.... kad je vidim, presječe me u stomaku...uhhh
Dotićna gospođa je za vrijeme svog prošlog mandata kao predsjednica F BiH uspjela za 4 godine da\"pomiluje\" par kriminalaca a niktko je nije niti vidio niti čuo,tipićni borac za\"hrvatsku stvar\"u BiH.
mamicu vam vasu. da niko nije pisno. JASNO