Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro će biti izbačeni narodi iz izbornog zakona,idemo putem građanske države zbog toga i evropski put znači ukidanje torova.
Izbor clznova predsjednistva se ne smije slovo promijeniti, inace rusiti trojku ulicom odmah i hapsiti ih! Kako Kristo moze pisati nekom u ime VM BiH? Ona nije predsjednik vlade nego vijeca ministzra, za svako pismo, treba saglasnost svih!
Izborni zakon ne spada u kriterijume za ulazak u EU.
zele trwci entitet
Vidjet će se već na jesen!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako Krišto voli suncat zube
Ko treba da konačno sprovede odluku S.Kovačević protiv BiH
Interes Suverena-zakonodavca(Institucija Nacionalni Parlamenta BiH) stiti BiH Nacija, a ne etnosi, zato mora biti gradjanska, moramo afirmisati BiH Naciju
DIO KOJI SE TICE IZBORA CLANOVA PREDSJEDNISTVA BIH NE SMIJE BITI SLOVO PROMIJENJENO INACE JE TO NASILNA IZMJENA DAYTONA I ONDA TREBA FIZICKI RUSITI TROJKU, SVE IH POHAPSITI I SUDITI ZA UZDAJU I DRZAVNI UDAR!
Kakav li je prijedlog izmjena izbornog zakona,i dali je slucajno dostavljen dok su bosnjaci pod eforijom i manje ce biti kriticni prema trojki,jer su dobili otvaranje pregovora,ciji pocetak ce biti mozda nekad,sve zavisi od dogovora,kojim bi EU uz konsenzus Hrvatske bila zadovoljna.
Ma to nema veze, pa te izdajice rizikuju da ih bojesna rulha ganja po ulicama Sarajeva. Pa nisu vamjda toliko ludi, zar nisu vidjeli sta se dogodilo 2014!
Sto su se ustasse digle ko hijene oko plijena , vidjeli traljavu Trojku ne bi li sta dobili preko noci, isti ciffutti...
Stasau aktivirali uzp!
izdajnicka trojka ce dat uzp-ovcima treci entitet i to rade tako sto s ovim oko eu skrecu paznju s tog...
Uporno pominju izborni zakon, niko ga nikad nije pomenuo u uslovima. Ko mutavi jbte. Razumijem da imas politicki cilj ali ta je prica za Vijece ministara a ne za Michela i EU. HDZ se blamira na sva zvona.
Nigdje ne procita da je Izborni prijoritet.Osim.ako nesto u kafani na privatnom imanju nije obecano .Sad se koristi EU..foricnost da se to progura.
Uz svu hvalu još predati neke ratne zločince koji se kriju u HR i još poratne lopove pljačkaše dobara Bosanskih.
@....3585 A zašto ne tražimo izručenje Mahmuljina iz Turske i presude protiv svih koji su mu omogućili bijeg, također sudske presude protiv pljačke hrvatskih dobara u Bugojnu!?
🤣🤣🤣
opa izborni zakon ? trojkasi dolazi na naplatu podanistvo
Treba da donesete odluku da se Izborni zakon pa i ustavi BiH,FBiH,RS posalju Evropskoj uniji ili Evropskoj komisiji na doradu te da je isti automatski usvojeni kakvi god da dođe iz EU...... da ga ljudine dorade i naprave u skladu sa evropskim i ljudskim vrijednostima!! toliko!
Tako je. Po uzoru na Belgiju i Švicarsku