Traži ravnopravnost naroda
0
Krišto: Ovakva BiH je neupravljiva i neodrživa
Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova Krišto je klasična slika i prilika kad se seoska ku.rava nađe tamo gdje joj nije mjesto a tebe portugalac iz lištice nabijem na vrh moga ŠPICE......
Pas ti matter fasisticku, babetino jedna...!!! Hebbo te onaj ko te postavi, drolja obicna...!!! Ode onaj mafijas fasista u USA i ovo njegovo pasce sa sisama laje...!!!
Dok je upaljena kamera CNN-a ide pjesma \'heljp bosnia, đenosajd\'. Čim kamera ode ide drugi šlager: (Pas ti matter fasisticku, babetino jedna...!!! Hebbo te onaj ko te postavi, drolja obicna...!!! Ode onaj mafijas fasista u USA i ovo njegovo pasce sa sisama laje) Eto i kako onda s Muslićima živjet kao susjed. Ne žele ni ko susjed zajedno. Ili će svi biti Poturice i molit se na Arapskom i slavit okupatora mašući turskim zastavama ili se mora iseliti. E pa Muslići to vam nebu tak išlo osim na 24%.
TI NEMAS SVOJ STAV
Ti si profuknjačo neupotrebljiva, čak i za zitigu
Borjana sta mislis da ga malo pocuclas zajedno sa onim skutorom iz Hercegovine usmrdzele
\"Čestitke\" što baštini vrijednosti i tradicije rodovskog društva (prvobitne zajednice)... i dok nam ovakve spodobe (iz svih etniciteta) mašu sumnjivim diplomama i vladaju decenijama, ostaćemo u pomenutim vrijednostima i tradicijama.
ma hajde ti lutko ostavi politiku i uzmi jedno lizalo usta. prelijepa si ti za takve prljave stvari kao politiku. 3. entitet je toliko daleko od realnosti ko djavo od krsta, pardon kriza! volio bih te....
hajde bona ostavi se BIH i prifati se cune
Slažem se sa američkim ambasadorom i Borjanom da treba pojednostaviti funkcionisanje vlasti u Federacije BiH i smatram da je to najbolje uraditi po uzoru na manji bh entitet u kojem je vlast puno funkcionalnija tj. centralizovanija.
PAPANKO ŠTA TI ZNAŠ? U VLASTI SI 100. GODINA A REZULTATI 0. TVOJ DOMET JE LIVNO-TRANS A I TO JE PREVELIKI ZALOGAJ ZA TEBE. FATAJ SE METLE I MARŠ IZ POTITIKE JER TO ZA TEBE NIJE. MOŽEŠ SLOBODNO U CROACIJU PA TAMO MUDRUJ AKO BI TI DOZVOLILI DA UĐEŠ U MZ. BIĆEMO TI ZAHVALNI. POVEDI I ČOVIĆA MOLIMO TE.
To ona tek sad skontala? A nijeee, koristi otrcanu frazu, pomalo zaboravljenu, da kaze kako su Hrvati majorizirani :))))) Joj nam politicara i klinaca. Sta smo mi Bogu zgrijesili, prvo rat, sad politika....
bili bismo mi ravnopravni kad bi svi bili tako tretirani pa i njen muz, zbog kojeg je konkurs ponisten te ponovno raspisan jer se gospodin nije prijavio pa da mu slucajno ne bi \"stolica\" izmakla.. cccc..
ode Bosna niz Drinu...
Muslimani shvatite da u Bih nema većih fašista od vas vas Bih kao država ne zanima vas zanima samo širenje islama i mržnja šrema svemu što nije islamsko . vama je draži istambul nego npr Bijeljina ili Tomislavgrad koji su u Bih. Najveći rušitelji i mrzitelji Bih su muslimani Bih koje je ulovilo fašističko ludilo.
@ Hvala Druze predsjednice, hvala Ti sto si ocupkao dlacice oko svog analnog otvora, da se svi MI mozemo lakse UVUCI u tvoje debelo crijevo i odatle klicati: Hvala, Hvala, Hvala........
Države su ljudska a ne Božja izmišljotina! Šta ti misliš, da je Bog poput Napoleona, Cezara ili Busha pa da dijeli države po svom ćeifu, izrode ljudski? A, što me naljuti...