Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"ali da to sve skupa nije dobro za odnose u BiH" ... a dobro je za odnose praviti referendum ?? odnose treba da ganja jedna strana?? ...ili je to samo provociranje i inat cetnicke strane kao sto je autoput 9.januar , eto imaju autoput sa tim imenom sta zele jos??? zele potpunu kontrolu kao i "92 samo ovog puta "mirnodobskim" sokacima.
Pa zar nemamo?
@neednolog ne, niti ce te imati
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kristo ne kristi zivota ti
legalisti iz HDZ_a, uvijek ostave prostora za treci entitet.. to može, ali u qurcu.
. . uvijek su bili ovakvi. Ljigavci . . . .ljigavci još u II svjetskom.
kao što poznati svjetski filozof i mislilac sinan sakić reče-kuja maše repom nebili je koji džukac na brzaka odero
Krišto: "Odluke Ustavnog suda očekivane, ali nije dobro za odnose u BiH. Zašto? Zato što ne treba uskraćivati Izetbegovićevom 49%-tnom entitetu da uživa na rezultatima realiziranim zličinima krunisanim genocidom, koji su nesporno dokumentirani i verificirani u presudama Internacionalnog suda u Hagu. Zločini krunisani genocidom su povjesno djelo političke, sudskih, zakonodavnih i izvršnih vlasti tog entiteta, koje se ponose s njim, njeguju ga i odsudno brane."
HDZ najvece hinje predratnog, ratnog i postratnog perioda.
Pa takav je zakon. To sto bi ti nesto bez zakona je druga prica. Osokolili se pa mislite da bi najbolje bilo vratiti bezakonje i da se opet malo posaketamo. No vas je strah da vam pda suplja prica o nekom hrvatskom snu i stonom gradu mostaru. Za godinu dolje ste manjina. Za 10 vas ima 30 %. Znamo mi sta vas brine, pravda vas brine. E nemoze jarane
Немам појма ко је жена али јој је свака златна...
adz i sda su skupina udbasa koji su nam i napravili rat.naravno zajedno sa bratijom....
Na palama dignu dom po ratnom zlocincu osudjenom jel to provociranje???
Vi secake svoju sansu jer tvoj sef jos prije 2 godine na sastanku u Mostaru dao amanet Dudku da ce imati u ovom njegovu podrsku
Neka je i vama neko dohak'o!
Teta okupaj se smrdis
nabijem i tebe i tvoje glasace, da te hoce ko ubit p... ti materina