Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde reci što je ustaško ili neofašističko u izjavama Croatije Libertas? Vama su puna usta nekakvih \"fašista\", vama je po defaultu fašističko sve što se kosi sa mošnjačkom politikom. Vi ste glup i zaluđen narod.
Takodje, simptomaticna je sutnja politickih partija ii njihovih predstavnika povodom ovog slucaja. Tu mislim prije svega na SDP, Nasu stranku, pa i SDU...
Nije fino vidjeti kako sluzbena hrvatska politika u BiH kroz drzavne institucije finansira ustastvo i ekstremni neofasizam. To je prije svega odgovornost hrvatskog birackog tijela i u konacnici to ce se najvise njima obiti od glavu. Zalosno je da se oko ovog sramnog i nelegalnog slucaja oglasio jedino Front iz Tuzle. To znaci da su Dosta, ACIPS i slicne organizacije saglasne sa finansiranjem ustastva i neofasizma kroz budzete drzavnih institucija, inace bi pozvali na proteste i smjenu ove finansijerke ustastva i neofasistickih organizacija. S obzirom ko su kljucni ljudi u tim organizacijama, to i ne cudi.
Gdje je vecina ponih 3% katolika koliko ih ima u BiH, osim nekoliko fabrika ne postoji nista vise izuzev trgovine. Opstajete i dalje na svercu i pljacci.
Al da se uozbiljimo, i prestanemo pričat o kršćanima, a i bivšim kršćanima. ;)) Ja koji punim proračun 20x više od prosječnog stanovnika Zenice, imam 20 puta više glasa. I JA određujem kako će se proračunski novac raspoređivat. To vam je tako. Da vam nema dijaspore, i tvornica na hrvatskim područjima u BiH, vi bi crkli od gladi. Budite zahvalni jer već sutra vam možda zavrnemo socijalu. Zato vam je bolje da začepite usta, isto ko što mi začepimo nos kad prolazimo mošnjačkim gradovima.
Hvala Srbine. Znamo mi s poturicama. ;)) :D
Zašto se čudite što su samo hrvatske organizacije dobile lovu? Ko najviše para uplaćuje u proračun, najviše mu se i vraća. ;)) A vama ni ne trebaju nevladine organizacije, vama treba sveta vodica.
@ivan MO, vjeruj mi da sam svo vrijeme mislio da svinjska gripa napada svinje,a ono krscane.E moj glupi Ivane.
HAHAHAHAHAHAHA BOSNJE FINANSIRAJU \"CROATIA LIBERTAS\"... HAHAHAHAHAHA Pa ni mi Srbi vam ga nismo ovkao zavukli ovako vjesto kao Hrvati :) Hrvati svaka cast!
Lova je sjela gdje najviše treba. Ko šta pita multiatniĆarsko-hegemonističke islamiste iz MultietniĆkograda? Trebali bi se poklopit i ušutit, jer njihove socijale radni kršćanski narod financira. Kako u Švedskoj, tako i u BiH! :)))) GDJE VAM JE ZAHVALNOST??
Kriminalna papanka!
@mostarac hajde pisati pa spavati i nezaboravi tablete
Za ovakve stvari se ne prave peticije, ovdje treba fasisticku k.uju natjerati da da ostavku i to totalnom blokadom institucija FBiH dok to ne ucini!
Iz tajnih razgovora na EU nivou.... ;) ANGELA MERKEL: Sve je spremno za deportiranje poturica u Aziju. To je nužna mjera da ih zaštitimo od svinjske gripe koja hara kršćanskom Europom! HAVIER SOLANA: Da li brod u Neumu ima dovoljan kapacitet? ANGELA MERKEL: (smijeh) A ima valjda...
A kako ja mogu financirati svojim radom socijale muslimansko-azijatske sirotinje iz Zenice i Tuzle, čiji me problemi uopće ne interesiraju!, to je pravi SKANDAL! Ja kao porezni obveznik želim da se Croatia Libertas financira sa što većim sredstvima :))) , kao jedna poštena nevladina organizacija koja se bori protiv hegemonističke politike koja dolazi od pokvarenih poturica iz neurednog i smećem zatrpanog Saraj-Teherana.