Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakva ruta preko bih, niđe veze, samo spinuju i skreću pažnju sa stvarnih problema. šta imaju od promjene rute, i šta dobijaju kad svejedno opet dolaze na hrvatsku granicu. oni svi dolaze iz onih pustinja, nisu vidjeli brdo u životi, a neko očekuje da će se lomatati preko prokletija i ostalih albanskih i crnogorskih vukojebina da bi na kraju opet došli na hrvatsku granicu preko koje nema prolaza.
Šta sve ja nisam vjerovao? Zakleo bih se da se u Federaciji nikada neće jesti na kazanu i iz kontejnera, da slavni Izetbegović neće biti prebogat i milion drugih stvari a vidi... Tako da to što vi nevjerrujete nama ništa ne znači, nemamo mi u vlasti osobe takvog kapaciteta pa da su u stanju 90% tačno procijeniti neku situaciju zato narode očekuj suprotno, baš suprotno jer ovi naši ne misle ni na šta drugo osim na njihove bankovne račune.
Kaze meni 300 sam ljudi zaposlio, medjutim mene nije mogao. Hvala kveske imas pozdrav iz Njemacke.
Hoce mos mislit,ni izbjeglice nece kroz BiH,i oni znaju kakva nam je drzava!E kleti svabo sto nas ne uze pod svoje
E moj Kresicu. I Alija je vjerovao da je za rat potrebno dvoje.
Jah....kad bi se covjek jos mogao u vas pouzdati
I onda ako se to dogodi, ulovit ce vas "nespremne" kao snijeg u sijecnju, jer ko je to mogao "pretpostavit"...
E neće kroz našu zemlju. Imamo dosta vec vehabija i ne treba nam. Vecina njih su ekonomski migranti. Ako treba pustiti zene i djecu, ma ako treba i dati dvoje troje da prespavaju, nahraniti, NIJE problem! Muskarci iz Sirije trebaju da ostanu i da se bore za svoju slobodu.. A pogotovo da idu ekonomski imigranti iz Afganistana, Pakistana, za Njemacku, nece moci! I mi hocemo u Njemacku jer nemamo para, pa ne mozemo.
@andres_iniesta_2 Izvini ali ja ne zelim jos vehabija u svojoj zemlji. Glupo je reci da su oni svi takvi, ali dosta njih nije naviklo na evropski zivot i oni tu ne pripadaju. Drugo smo mi. Bosnjo nece otici u Njemacku i pripovjedati njemcu sto jede svinjetinu, pije, i bosti i silovati. Bosnjo je bio zahvalan, i to svaki kad je izbjegao. A ionako su uglavnom nase izbjeglice bile zene i djece (bilo je naravno i muskih, ali ne ko kod njih 70%), a kasnije nakon rata su otisle komplet familije.
@andres_iniesta_2 Kaze jedan svabo neki dan, ehh da su bogdom ove izbjeglice kao one iz bivse Juge sve bi bilo odlicno, te ljude nisi mogao primjetiti da se razlikuju od nas, sutili, radili, placali sta treba i nisu neku pomoc dobili kao sto se ovima daje i opet nezadovoljni i svasta im fali. To je prava INTEGRACIJA.