E neće kroz našu zemlju. Imamo dosta vec vehabija i ne treba nam. Vecina njih su ekonomski migranti. Ako treba pustiti zene i djecu, ma ako treba i dati dvoje troje da prespavaju, nahraniti, NIJE problem! Muskarci iz Sirije trebaju da ostanu i da se bore za svoju slobodu.. A pogotovo da idu ekonomski imigranti iz Afganistana, Pakistana, za Njemacku, nece moci! I mi hocemo u Njemacku jer nemamo para, pa ne mozemo.
@andres_iniesta_2 Izvini ali ja ne zelim jos vehabija u svojoj zemlji. Glupo je reci da su oni svi takvi, ali dosta njih nije naviklo na evropski zivot i oni tu ne pripadaju. Drugo smo mi. Bosnjo nece otici u Njemacku i pripovjedati njemcu sto jede svinjetinu, pije, i bosti i silovati. Bosnjo je bio zahvalan, i to svaki kad je izbjegao. A ionako su uglavnom nase izbjeglice bile zene i djece (bilo je naravno i muskih, ali ne ko kod njih 70%), a kasnije nakon rata su otisle komplet familije.
@andres_iniesta_2 Kaze jedan svabo neki dan, ehh da su bogdom ove izbjeglice kao one iz bivse Juge sve bi bilo odlicno, te ljude nisi mogao primjetiti da se razlikuju od nas, sutili, radili, placali sta treba i nisu neku pomoc dobili kao sto se ovima daje i opet nezadovoljni i svasta im fali. To je prava INTEGRACIJA.
Prikaži sve komentare (46)