Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma gumena motka preko ledja pa ce doc iz guzice u glavu...
Samo šerijatska kazna ovdje pomaže.
Kokošarka obična a daju joj koje kakve epitete "Kraljica" a npr Hamdo koji radi fizičke poslove i pošteno izdržava porodicu nosi epitet "Hamal". Nije ova kokošarka naletjela na pravu osobu , ali polako doći će na red , pa kad neko napravi invalida od nje za čitav život sjetit će se svega. Vakat je zaheban , narod ljut , nervozan zbog svega i jo ti dođe ova spodoba da te izdžepari.
Super biznis. Nahapas se, a niko ti nista ne moze.
Sabaheta, pravac u SDA
pa zatvorite govno na 10 godina... kad se sve sabere, minimalno toliko je i zaslužila...
Pa ja vise ne kontam,sto ovu ženu ne uspavate,kad nema adekvatne ustanove
đe će iko ikad hahaha
bravo ženo.nikoo ti ništa ne može .😂😂🐒🐒sve majmun do majmuna .kradi bona od ovih političara malo.
ah, jadna, "neuračunljiva", "bolesna"....vjerovatno neke "traume iz djetinstva"....
Hahaha al njoj je dozvoljeno da krade jer je od običnih građana, a čovjek borac odleži 2 metra drva državne šume. Kradi Sabaheta kad ti je omogućeno, briga te, al najgore što će neko uzeti pravdu u svoje ruke i onda ležati zbog budale i nakaradne države.
To je naš zakon,treba više krastijer nemože ti niko ništa.Žena se ugledala na naše političare .
Kako bi joj ja ruke polomio malo je reci
Obje rucice podkratiti i nece vise.
Objavite gdje je mogu pronac da je zaprosim. Odmah cu je zeniti.
Mom ocu maznula novcanik u BBIu, cak uspjela dici kes na bankomatu... Imao PIN satro sifrirano zapisan na papiricu... Nikad to ne drzite u novcaniku
Ukrala u novembru prosle godine, vi sad pisete da je opet u akciji.
Treba je sudiji koji je pušta na slobodu zatvoriti da mu održava stan, ide u nabavku itd, jbte ova davno trebala na robiju, odakle na slobodi stalno, konta ona da zakonom možeš gloginje mlatiti