Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VRIJEME JE DA VAM SE KRVI NAPIJEMO SVIMA OD REDA U VLADI !!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo je Kebo tvoja sramota. Da je pravne drzave u komsiluku Centrale SDA, preko ceste, samo 8metara, sve bi u BiH bilo drukcije. Al Kebo doci ce dan kada ce vas komsiluk shvatiti da upravo u Centrali SDA jezi najveci, strukturni, institucionalni kriminal. Kad moze u zatvor u Hrvatskoj vrh HDZ-e , moze vala u BiH i vrh SDA. Pitaj clanstvo te stranke pa da cujes istinu.
preglupi su vam komentari! Bolje bi vam bilo da se malo sobom pozabavite! Bezmozgost vas krasi!
i 12 traka do Sarajeva
Ne rise Kebo, uzeo si lopatom, uhljebio sincinu i nama palamudis
Vrijeme je da ti Kebo sletis s fukcije na koje si pretplacen vec 15 godina. Duzi ti rok trajanja od Safeta Halilovica zvanog Slino.
Aferim Mirso! Trazi ti i dalje sklad sa zakonom i standardima! Zakon i sranje je u Bosni jedno te isto. A Mirso to ne kuzi.
sleng ostaje ko.nj.
Ništa novo u T.e.h.e.r.a.n.u! Svaki dan moram pisati isto! Kad se 500 godina živi od pljačke i sadake, teško je išta promijeniti. Stoka ostaje stoka!
slovenci su izgradili drzavu na kra.dji od drugih,,, oteto je prokl.eto ,,,to moraju znati!!!!
He he he he he he ma napravit ce se dok se prvo SDA vilenjacima napune dzepovi :):):):) Sarajevo i onako svi zaobilaze jer su ga SDA kriminalci pretvorili u grad kriminala, mita, korupcije i nepotizma
ja volim autoput , treba nam naravno ,,,, ma treba da nam ar.api grade ili tu.rci ,,,kakvi crni slovenci ,,,slovenci samo petljaju...sta vam je????
bice nekad i autoput i zaobilaznica i sve ostalo,,,,turci pomagajte , samo vi to znate i dragi B.og.....pomoci
eb.ace i zelju slovenci ko sto nas e.bu stalno , od one stednje do zaobilaznice , sad ce zelju,,,a opet se mi slovencima dodovoravamo,,,,trebamo politicare koji ce imati mu.da i koji ce imati snage da raskinu sve moguce ugovore onih koji kasne i da naplate im penale itd , itd.....pamet u glavu ljudi...
i sta zavrsi se zaobilaznica,,kad autoput nije gotov , nema svrhe tada zaobilaznica,,,,tek kad bude gotov autoput onda i zaobilaznica ima smisla.....