Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je u nas pismenost bila preduvjet za bavljenje politikom?
pa to i lici na njega
Vi ste veoma, veoma nepismen portal!
vi mu nesto recite: pravilAno! MRŠ!
Bicakcic nikada nije vodio ozbiljnu politiku. Uvijek je samo radio za svoj Dzep i sada kada je ponestalo love vraca se u Politiku kao neki kandidat...
Vazda kad se ljudi počnu baviti tuđim pravopisom, sami pokažu svoju nemarnost u njemu. Citiram ovaj gore članak: \" jer ako nisu u stanju pravilano napisati \". Pravilano? Krajnje je vrijeme da obratimo pažnju na vlastiti pravopis kad kritikujemo tuđi.
Bas mi nesto zao ovog HVOmilokliza, izgleda da je kokuz pa nema za terapiju
A zasto mora da zna hrvatski jezik? Da li je poznavanje hrvatskog jezika preduslov za nesto u BiH? Zasto je pogresno koristiti samo bosanski jezik?
@HVO sinko, govoris i ti srpskim ne budali; hrvatski srpski bosanski, cgorski...raznrazne verzije jednog jedinog jezika. a ti ga zovi kako hoces; u zagorju se govori nesto sto bi se moglo nazvat specificno hrvatskom varijantom jezika, ali nije prihvaceno kao oficijelni hrvatski, dakle i ti govoris srpskohrvatski pa se mos na glavu popet sa tisucama, nogometima, listopadima i miloklizima. ne bitno je kako jezik zovemo svi se vise nego dobro razumijemo. ne treba pravit budalu od sebe i trazit razlike kad su minimalne u svim tim verzijam jezika.
@HVO A Gdje ti zivis? Vjerovatno u Hrvatskoj pa si ponosni Hrvat. A sta cemo sa Bosanskim katolicima (sami sebe nazivaju Hrvatima), mogu li oni izjaviti tako nesto?
Greska u gramatiki...
e vako lojavci! vas boli dupe kojim mi jezikom govorimo! vi govorite velikim dijelom srpski, a uzmajte od naših riječi koliko god hoćete! a vaši političari nam se ne trebaju uvlačit u šupak jer ionako nećemo glasovat za njih! još da vam napomenem! moj ćuko je stariji od vaše tzv. nacije mošnjaka! prema tome nemojte se blamirat i raspravlja o bilo čemu što ima veze s nacionalnošću! Vi ste samo radilakne bal.ijetine i to je to! a i ona vaša varta zastava izaziva smijeh gdje god se pojavite! osim u sjedećoj odbojci :)! zato maxsuz selam i okanite se vi nas, ološu lojava! imate svojih 24 % i što se nas tiče pričajte arapski ako vam volja!
@hacijenda cuj R8 bas je lik gigant da mi ga je upecat
Ovoga tipa nemogu smisliti i radje bi ruku odsjekao nego glasao za njega, ali ruku na srce nijedan Hrvat nezna da se radi o mjesecu Ševvalu, na kraju krajeva dovoljno je bilo oktobar i da cijeli svijet razumije.
Sin mu se voza gradom u R8 pa dodje parkira na sred ceste, naravno znajuci ko mu je babo, i ostavi tako auto upali svjetla da bljesti, i da pi*** malo zarose. ajm gona baj majself a gan and kil evrivone!
S obzirom da su oni koji glasaju za njega uglavnom nepismeni i nije neka greska :D
pa zasto bi covjek morao znati hrvatske mjesece, i to nisu hrvatski mjeseci nego su nasi...