Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije puno to previse... to je oko 10%... dobri smo
Zar ima veceg fasiste od tvog Staljina, Kastra, Lenjina, Honekera, Milosevica, Tite, Lagumdjije i sl. gamadi. Zar Tito nije dao oruzje i vlast Srbima u ruke da nas pobiju i pokolju smradu komunisticki. Sta smo to prije bolje zivjeli dajuci pare Beogradu da nas okupira. Bolje biti nezaposlen nego srpski sluga. Najveci problem Bosnja su Bosnje same, i dok ne shvate da svi trebaju da rade a ne smrde po kaficima i seru po djamijama bit ce bolje. Dok Bosnje ne shvate da ih treba ih 1 milion da izgine da bi imali svoju zemlju bez srpske gamadi nece nam biti bolje.
PA OVO JE SASVIM LOGICNO JER SDA-SDS-HDZ KOALICIJI I NE TREBA VISE ZAPOSLENIH NEGO STO IMA. OVA BANDA JE UPREGLA DOVOLJAN BROJ ROBOVA DA RINTAJU ZA NJIH ZA NAJNIZE DNEVBICE U EVROPI, A TO STO JE NEZAPOSLENO VISE OD 60% RADNO SPOSOBNOG STANOVNISTVA TO NJIH NE ZANIMA.. LOGICNO BI BILO DA NEZAPOSLENI, INVALIDI I PENZIONERI GLASAJU PROTIV OVIH FASISTA ALI U BOSNI JE SVE LOGICNO PA CAK I ONO NELOGICNO, JER SU UPRAVO OVI GLASACKA MASINA OVE FASISTICKO-ZLOCINACKE KOALICIJE. TO SAMO POKAZUJE KOLIKO SU NARODI U BOSNI MAZOHISTICNI I NESRETNI, KOLIKO IM JE RAZUM UNISTEN RATOM I SIROMASTVOM, A GOSPODARI LAKO VLADAJU SIROMASNIMA.. "STO SIROMASNIJI ROBOVI-TO POSLUSNIJI ROBOVI" DUGO JOS NECE BITI SRECE ZA NAROD BIH, SVE DOK OVE FASISTE NE SKINU SA VLASTI, NE SUDE IM ZA NJIHOVE ZLOCINE I ODUZMU ONO STO SU ONI OTELI OD NARODA. SMRT FASIZMU-SLOBODA NARODU!
Hrvati su svoju zemlju oslobodili, a Bosnje su jedva sve sa vodjama lopovima i olosem zadrzali 24% zemlje, pa ne lupaj sto ne znas. Ako je ovo pobjeda i oslobadjanje, onda je doista pregorka da je kusamo. Ja sam i prisutan, i uspjesan kao poduzetnik, i cijenim rad, postenje, placanje poreza, znanje i poduzetnistvo i nisam na birou i imam pravo da tako govorim (vecina Bosnja to necijeni i ne treba). Vecina Bosnja je olos nad olosem, kojem je i dobro kakav je. Lezihljebovici, neradnici, svaka fukara hoce da nosi kravatu, a nema skole, i jos vodi drzavu (ista govna SDA,SBiH,SDP,SDU jer se radi o istom narodu). Mosnjama treba stuci glave i mosnje, staviti ular na glavu, krampu i lopatu u ruke, manje kafa, parazitiranja, a vise rada. POSLA IMA, ali nece vaske da rade teske poslove, vec hoce da su socijalna kategorija ili vlast. HOCE KURAC DOBIT !
Jarane izgleda da si ti sa marsa pao ili nisi bio prisutan ovih zadnjih godina. Ja bih stvarno volio čuti koje to drugi zemlju oslobađao,ako si ti nesposoban nemora značiti i da je cijela nacija nesposobna
Hoce Bosnjo da mu drugi izgine i oslobodi zemlju - hoce kurac dobit. Hoce Bosnjo da mu drugi gradi privredu, a da on/ona lezi i prima socijalu i pumpa zenu - hoce kurcinu dobit. Hoce Bosnjo svasta, samo nece da radi, bude posten, familijaran, cijeni znanje i rad, podrzava pamet i poduzetnistvo. Hoces Mosnjo tako ? Eto ti ga na !!!!