Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A, znaci do sada su Hrvati bili na svim visokim funkcijama u FBiH. Jel\' se zato jauce o ugrozenosti? Mozda je vrijeme da na funkcije krenu dolaziti ljudi koji hoce i znaju raditi posao u korist drzave i njenih gradjana, a ne Hrvati i Bosnjaci.
Ciscenje institucija Federacije od Hrvata da bi se SDP-ovcima otvorili putevi da dodju na visoke funkcije.
Boze sacuvaj i zakloni imena raznih i kriminalnih. Pa Senad Sefic nema koga nije pokrao, izvarao i bez egzistencije ostavio gdje god da je radio. FUJ
Zvuci optimisticno. Kakva su ocekivanja ovih poteza i kad?
cuj hajrudin pezo......eto bakira alispahica opet nazad
pa naravno. j,e,b,o vladu u kojoj je erdal trhulj ministar energetike nakon sto je on velikim dijelom krivac za pokvareni ugovor sa sct-om kao i za sporost rada na autoputu.
Sjasi Kurta da uzjasi Murta...zivi bili pa vidjeli