Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu ovi ispod optimisti u PM.......
Nacelnik Hadzibajric je sposoban covjek koji je puno ucinio za svoju opstinu.A pored toga je i dobar covjek,koji u svakoj prilici promovise ljubav i saradnju medju svim narodima.Zato mu zelim sve najbolje i puno uspjeha u daljem radu.
učestvuje 10 biciklista ???? hmmm..teško će te vi praviti bratstvo sa užičkim korpusom........nemojte napuhivati nesto sto nije.
pa ovdje je vjerovatno vijest da su se pobratimile dvije opstine...ako je to vazno??? nije mi jasno uopste zbog cega je to vazno i sta to uopste znaci da su se pobratimili :)
Na vijest da povrati covjek
a vas ispod sto ste komenterisali napusi te se kragujevacke kobasice
Pogresio si bre portal
Informacija je bitna ko' semafor u gta
Ma nema, ovo je defakto vijest.
Onnnnnnooooooooo da se s.ebeš kako je važna vijest